Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
milo12 wrote:vlado_s wrote:taký milo12, čo svojho času do každého zalomenia segmentu bezhlavo vkladal junction bude nahradený niekým iným![]()
Nemám problém keď vytvorím nový koncovým segment vložiť na jeho koniec junction, ale v Papyruse to na jeden klik nejde
Vkladal som ich z dovodu, ze od urcitej verzie Waze (iPhone) zacal na mapach kreslit obluky aj v miestach kde bolo uplne ostre zalomenie zakruty (napr. na sidliskach, atd.).
Milo
Suik wrote:To fakt akoze v iphone/ipade mapa bola odlisna od "realnej" zakreslenej? Je pre to nejake vysvetlenie? Od supportu? To napriklad taky 45 stupnovy uhol bol ako ...co ja viem..polkruhac?
milo12 wrote:vlado_s wrote:taký milo12, čo svojho času do každého zalomenia segmentu bezhlavo vkladal junction...
Vkladal som ich z dovodu, ze od urcitej verzie Waze (iPhone) zacal na mapach kreslit obluky aj v miestach kde bolo uplne ostre zalomenie zakruty (napr. na sidliskach, atd.).
foxitrot wrote:milo12 wrote:vlado_s wrote:taký milo12, čo svojho času do každého zalomenia segmentu bezhlavo vkladal junction...
O tom splinovom zaoblovani lomenych zakrut som vedel, pekne nevydareny a nezmyselny pokus zlepsit mapu na nespravnom mieste, Support to myslim slubil zrusit.
Tie pridane body vedla uzlov tomu aj realne zabranili?
milo12 wrote:foxitrot wrote:
Zabranili, tam kde su to vyzera tak ako to ma byt.
Milo
oolcoo wrote:milo12 wrote:foxitrot wrote:
Zabranili, tam kde su to vyzera tak ako to ma byt.
Milo
a keby bol junction priamo v rohu tak by to hlasilo odbocte vlavo/vpravo? resp preco si nedaval junction priamo do rohu ale nejaky ten minimeter vedla rohu?

porubcan wrote:restricted turns v Papyruse nie su a v Cartouche su.
porubcan wrote:je mozne, ze v Papyruse a Cartouche su rozne informacie?
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users