OK. tak si to skusme zosumarizovat.
nasiel som UR - dsvp. odbocovaci segment bol v tom momente urobeny tak ze hlasil ovp. necheckol som datum poslednej upravy segmentu (moja chyba) a upravil som geometriu segmentu tak aby hlasil dsvp (lebo v tomto zmysle som pochopil to UR).
vlado_s vsak upravil ten segment skor ako ja prave na ovp (URka meskali). a tu na fore ma upozornil, ze moje riesenie nie je spravne - resp. ze som zatvoril UR, ktore som nevyriesil. po jeho kritike som to teda upravil nim zelane ovp.
podla shalafiho je to vsak nespravne riesenie a spravne (ak som dobre pochopil) by bolo pripojit ten segment este o X metrov skor a spravit ho dsvp - vzhladom na existenciu dlheho odbocovacieho pruhu.
podla poriadnej porcie bodov, ktore vlado i shalafi uz stihli nazbierat, predpokladam, ze ide o velmi skusenych editorov a ja ako relativne mlady a neskuseny sa rad necham poucit ako robit veci spravne.
PS ked uz som sa obzeral v okoli, tak mam otazku, ci tento
segment, nema nahodou mat moznost vyjazdu aj na nadjazd ponad dialnicu a nie len na pripajaci pruh k dialnici. podla vodorovneho dopravneho znacenia by som tipol, ze sa odtial da vyjst aj na nadjazd.