rage77 wrote:
Elég szomorúnak tartom, ha egy moderátor nem olvassa a fórumot...
sose legyen nagyobb problémád ebben az életben...
Tapatalked, swyped from cm9 nightly
Moderators: The Fej, krankyd, Watt25
rage77 wrote:
Elég szomorúnak tartom, ha egy moderátor nem olvassa a fórumot...
pulsarxp wrote:Watt25 wrote:Szerintem inkább az van, hogy néha hülyeséget tervez... Elég gáz. De én már többször tapasztaltam ilyet. Valahol betervez egy ilyen baromságot, aztán másnap meg nem... Persze, lehet, hogy éppen átlagsebességes mizéria, de a konkrét esetben lehetetlen. (Olyan óriási kerülő, hogy sehogy sem jöhetsz ki belőle pozitívan.)
a hibát megtaláltam, a két körforgalom közötti út átlagsebessége 2km/h volt.
Szata76 wrote:miauut wrote:Olyan problémám merült fel, hogy eltünt az általam "bejárt" terület egy része. Vidáman javítgatok, pl. Isaszeg környékén, mikor az egyik mentésnél közli, hogy itt még nem jártam, nincs hozzá jogom. Nézem az egész - általam bejárt területet, és kb. 30% eltünt, bejáratlannak lett jelölve. Többször mentem már át a "0"-ás északi hídján, és "Őszerinte" ott még nem is voltam.![]()
Valami ötlet?
Thx
Miauut
Nem lehet, hogy lejárt a 3 hónap? Csak ott tudsz szerkeszteni a manageri jogon kívül, ahol az elmúlt 3 hónapban jártál.
xerxesz wrote:https://world.waze.com/editor/?zoom=0&lat=47.53024&lon=20.14876&layers=BFTFTTTFTTTTTTTFTTTTT
Rendes qUR keresi rendetlen gazdáját
pajzi wrote:A rendetlen szot kikerem magamnak. A nem elegge fanatikust elfogadom
Mar bezartam, de csak utana olvastam itt. Egyebkent csak azert neztem ra, mert Watt irta mashol, hogy kinottek a q-k sok helyen.
En a bejelentes utan tobb, mint egy hettel kerestem a kicsi qkat, csak sehol nem volt semmi, a hibakat megcsinaltam es megallapitottam, hogy szar a kliens es nem kuldi el a terkep hiba jelenteseimetMekkora hulye voltam ismet
boziferi wrote:Azt honnan lehet tudni, hogy melyek a saját UR-eim? Meg azt sem értem, hogy a cartouche-ban miért nem látszódnak? Ellenben miért látszódnak benne kis sárga pöttyök és nagy, piros, körkörös pöttyök?
Megköszönném a magyarázatot vagy ha dobna valaki egy linket.
Köszi!
botika wrote:xerxesz wrote:amíg kartács volt, meg korai papiros, addig nem is volt gond, mert ott vol a bejelentő neve, lehetett neki szólni. De most ez így nemgyó
És mielőtt bárki félreértené, én is hagytam már el qUR-tNem is egyet
Hat most szombaton majd jol neki kell dongetni a kerdest a zilletekes elvterseknak...
botika wrote:botika wrote:6-os uton Szazhalombatta es Erd kozott igy akart iranyitani Budapest fele. Tettem ra egy q-t. A 6-oson mentem, Batta eszaki kijaratnal fel akart kuldeni az utolso fizetos szakaszara, mentem a 6-oson tovabb. Ujratervezest kovetoen a javasolt utvonal: menjek el az erdi tetoig, forduljak meg a korforgalomban, menjek vissza batta eszakig, ott fel az M6-ra, es tovabb Pest fele. Viccess. Valamiert Az erdi tetonel a korforgonal nem akart felkuldeni az M6 mar ingyenes reszere.
A keresztezodest atnezve nem lattam benne semmi hibat. Mit kell ilyenkor csinalni? Lehet valahova jelezni a hibat? Vagy csak el kell felejteni, hatha legkozelebb jo lesz?
botika wrote:A csatolt kepen latszik, hogy hol volt a kocsi es merre mentem. Szerintem nem. Radaszul matricas a szakasz... Amire fel akart kuldeni...
Users browsing this forum: No registered users