by guri211 » Fri Jan 18, 2013 8:23 pm
V dnesnej vecernej spicke opat musim pochvalit Waze. Cesta Halkova -> Shopping Palace Zlate Piesky vynikajuco navrhnuta. Vajnorska, nasledne po Bojnickej hop na Roznavsku a potom okolo Mobelixu, rozdiel oproti ETA 1 minuta (nestihol som jeden semafor kvoli zbrzdeniu clovekom na ceste).
Nasledne Shopping Palace -> Vajnory o 19:30 mi kazalo sa vratit na Studenu, a nasledne po Ceste na Senec kvoli tmavocervenej zapche na vedlajsej ceste od Tesca popri Zlatych Pieskoch, co som odignoroval. Tesco v piatok vecer poloprazdne, preco by tam bola zapcha ked uz nie je zapchata Cesta na Senec? Stale som si myslel ze to bola nejaka haluz, ale potom ked som sa dostal pred krizovatku pri Zlatych, som pochopil. Prave na mieste, kde auta museli zastat aby dali prednost v jazde, bola taka poladovica, ze sa nasledne tie auta nevedeli pohnut z miesta. Cize "zapcha" dvoch vozidiel predomnou trvala cca 5 minut, pricom vodici dalsich aut v poradi vystupovali a pomahali potlacit vzdy toho co tam uviazol. Pochvaleny bud Waze routing, evidentne to chce aspon tolko "senzorov", cize Wazerov na cestach, ako bolo dnes (>400 v spicke v BA), idealne este 2 - 3x viac.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia