Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
foxitrot wrote:shalafi wrote:Ak zjazd je prejazdom na inú diaľnicu (D1 <-> D2):
Exit {označenie diaľnice na ktorú sa odbočuje} {označenie prvých cieľov na smerovej tabuli}
napr.: Exit D1 Žilina, Komarno
Mozno by som to mierne preformuloval? Nie je z toho jasne, ci je to exit z D1 alebo na D1.Ak zjazd je prejazdom na inú diaľnicu (D1 -> D2):
Exit {označenie diaľnice na ktorú sa odbočuje} {označenie prvých cieľov na smerovej tabuli}
napr.: Exit D2 Žilina, Komarnoshalafi wrote:-mimo obce do policka Street davame nazov cesty (napr. "65").
-v obci nazov ulice (napr. "Hlavná").
Rad by som tam zapracoval (minimalne ako odporucanie) zadavat v obci ciselne oznacenie cesty ako Alternativny nazov (zatial len v starom editore Cartouche).
porubcan wrote:rozsiril by som tuto diskusiu aj na pomenovavanie segmentov aj pri inych landmarkoch:
- parkoviska pri restauraciach (typicky McDonalds)
- parkoviska pri obchodoch (billa, tesco, kaufland, lidl, eurovea, avion, ikea, polus...)
- prijazdove cesty a parkoviska pri hoteloch
- autobusove a zeleznicne stanice, letiska
- sportoviska (zimaky, fotbalove stadiony, sportove haly...)
- ine zaujimave, napr. vystaviska (agrokomplex, incheba...), skoly (univerzity, ine?),
pripadne vymysliet nejake univerzalne pravidlo?
foxitrot wrote:Co uz. Pokial viem, starsie verzie nejaky prebytocny text proste nezobrazia, novsie dokazu menit velkost fontu, aby sa zmestilo este viac? Len tazko povedat, ci (a kedy pre koho) su dolezitejsie tie prve ciele, alebo tie posledne
Return to SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku
Users browsing this forum: No registered users