Pirmkārt, es tās joslas nezīmēju, un neesmu izdomājis, man pat nav piekļuves.
Otrkārt, tu pārāk nervozs esi kkāds.
Treškārt, nav ne jausmas, bet izskatās, ka strādā.
Moderators: Unholy, The Fej, Instigater
norcha14 wrote:olestas wrote:Toties vairākas joslas ļauj waze darīt to, kas nav iespējams citādi - noteikt ātrumus dažādiem kustības virzieniem precīzāk.
Kādam ir pamatojums šādam apgalvojumam? Lūdzu norādi uz kādu avotu kur šāda ķēpāšanās lietderība ir apstiprināta no izstrādātāju puses. Kā jau pats apstiprināji, GPS koordinātas mēdz būt absolūti aptuvenas dēļ māķoņiem , radiotraucējumiem utt. +/- 20m . Pats esi kādreiz ceļus zīmējis? - Apskties map editorā GPS points. Tad kāda mārrutka pēc lai Waze saprastu pa kuru joslu mēs tagad braucam. TAS NAV IESPĒJAMS.
Tikmēr es dzēsīšu šīs papildjoslas nafig kur pamanīšu un uzskatīšu par bezjēdzīgām.
norcha14 wrote:Instigater wrote:Par to saki paldies jūzerim norcha14, jēgu es neredzēju un uzliku atpakaļ normālu Primary street.
Jā, lūdzum, vienmēr laipni! Kas tagad te panesies ar joslu zīmēšanu? ...
niknaiz wrote:Instigater varētu pielabot Rīgā, ir caurbraucamais ceļš no Čaka ielas gar katedrāli-kreisais-labais-kreisais un tad caur mājas arku iziet uz Kr.Barona 120. Tur jāsavieno ar Kr.Barona ielu. Man neļauj to izdarīt. Paldies.
Users browsing this forum: No registered users