vejpuste wrote:Rekl bych, ze uz na to koukal Zirland ZDE, ale nazvy vesnic se tam stale nezobrazuji. Neco mi tam nejspis stale chybi.
Libor
To bude chvíli trvat
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
vejpuste wrote:Rekl bych, ze uz na to koukal Zirland ZDE, ale nazvy vesnic se tam stale nezobrazuji. Neco mi tam nejspis stale chybi.
Libor
LiborA wrote:vejpuste wrote:Rekl bych, ze uz na to koukal Zirland ZDE, ale nazvy vesnic se tam stale nezobrazuji. Neco mi tam nejspis stale chybi.
Libor
To bude chvíli trvatbohužel
LiborA wrote:EDIT: Tak jsem to našel a mám tyto připomínky:
1. Obec se jmenuje dle mapy Viteň nikoliv Víteň (co maj´ na ceduli začátku a konce obce?)
2. Viteň je jedinečný název v ČR, takže bych obec označil jen Viteň a ne Viteň (Strážov)
3. V Horních Němčicích jsi u silnice typu Street nepovolil odbočování
Jinak je to dle mého soudu v pořádku
vejpuste wrote:, ale nazvy vesnic se tam stale nezobrazuji. Neco mi tam nejspis stale chybi.
Libor
petk0 wrote:vejpuste wrote:, ale nazvy vesnic se tam stale nezobrazuji. Neco mi tam nejspis stale chybi.
Libor
to sa vraj vytvorí samo podľa názvu cesty a ulíc, ale teraz tie updaty trvajú aj viac ako mesiac. tiež na to čakam...
takže žiadne landmarky nemusíš robiť
vlado_s wrote:Toto museli zakreslovať minimálne z Bruselu, inak by teplovod z atómky nebol zakreslený ako Service Road![]()
tomastomcat je na danom územi AM
Suik wrote:vlado_s wrote:... teplovod z atómky ... zakreslený ako Service Road
ale aspon lvl = 1
vlado_s wrote:tomastomcat je na danom územi AM
veď to bolo divné, že to vytvoril AM na danom územíSuik wrote:EDIT: a nielen, ze je tam tomastomcat AM, ale svieti aj v "created by"

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: mylan