Sziasztok!
A kanyarodási szabályt nem a nyilakra való klikkeléssel kell módosítani? Én klikkelgetek szorgalmasan, de nem történik semmi.
Szerkesztve:
Egy másik kereszteződésben meg működik. Úgy látom nem változott semmi mióta erre jártam. ))
Moderators: krankyd, The Fej, Watt25
kaboca wrote:Sziasztok!
A kanyarodási szabályt nem a nyilakra való klikkeléssel kell módosítani? Én klikkelgetek szorgalmasan, de nem történik semmi.
kaboca wrote:Sziasztok!
Szerkesztve:
Egy másik kereszteződésben meg működik. Úgy látom nem változott semmi mióta erre jártam. ))
Watt25 wrote:kaboca wrote:Sziasztok!
Szerkesztve:
Nem jogosultsági probléma lesz ez? Ha rákattintasz egy szegmensre és a Road Type, Direction, stb mezők tiltottak (szürkék), akkor ez a gond.
rozsizsofi wrote:Watt25 wrote:kaboca wrote:Sziasztok!
Szerkesztve:
Nem jogosultsági probléma lesz ez? Ha rákattintasz egy szegmensre és a Road Type, Direction, stb mezők tiltottak (szürkék), akkor ez a gond.
Lehet jogosultsági probléma, de egyszerű "akadás" is. Nálam ilyenkor egy oldal refresh szokott segíteni. Persze szigorúan csak mentés után, ha előtte már szerkesztettem valamit.
kaboca wrote:Valószinűleg nem jogosultság, mivel a Cartouche-val "simán" módosítottam.
pulsarxp wrote:kaboca wrote:Valószinűleg nem jogosultság, mivel a Cartouche-val "simán" módosítottam.
A Cartouche sok mindent enged, amit papyrus nem, így én is jogosultsági problémára gondolok
Watt25 wrote:Most éppen másnál is az a helyzet, hogy szépen megjelenik a szerkesztő, csak éppen lementeni nem enged semmit?
Users browsing this forum: No registered users