Android app 3.2.0.0

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Android app 3.2.0.0

Postby pleswi » Wed Jun 20, 2012 3:24 pm

Jiste vetsina zaregistrovala novou verzi app. Musim priznat, ze jsem trochu zklamany :(

1. ceny benzinu kterymi se chlubi cca 1/2 what's new videa jsou pouze pro amiky podle vseho :(
2. tajne jsem doufal, ze konecne pro Evropu + Android spusti hlasove zadavani udalosti - nestalo se tak :(
3. pridani bodu do navigovane cesty se mi zatim taky nepodarilo, nebot mi tam chybi ikonka, respektive zustalo vse pri starem a pridat "zajidku" pro nekoho / nekam stale nejde. :(
4. vyhledávání POI podle skupin waze mi zatim nikdy nic nenaslo 4sq neco malo :(
5. jedinym plusem je seznam navigacnich povelu pri zapnute navigace jde menu "srollovat" do strany
6. tlačítko meet up velke v hlavnim menu a nic zajimaveho pod nim :(
7. stale nedokonaly český překlad menu (asi častečně i naše chyba, ze se o to vic nepereme, ne že bych měl s angličtinou velký problém, ale route sound to speaker v nastaveni zvuku si poradne vylozit neumim

Sečteno podtrženo, nic zasadniho noveho jsem neobjevil a spise me to trochu zklamalo.
Jaký názor na to máte vy, máte nějaké postřehy ? Mám s novou verzi zatim jednu kratsi jizdu, a víc jsem toho nepostřehl.
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Android app 3.2.0.0

Postby pleswi » Wed Jun 20, 2012 6:57 pm

Moje anglictina je celkem chatrna na nejake oficialni preklady bych si asi netroufal. Ale podivam se na to. Jinak mi v menu anglictina nevadi obcas se clovek dozvi vic jak z prekladu, ale konkretne tuhle polozku jsem moc nepochopil :(
pleswi

Postby pleswi » Wed Jun 20, 2012 7:23 pm

O tom ze hlasove zadavani je jen pro iOS a eeemerickej server vim, o to vic me stve ze vysla dalsi verze a stale to nema ani zbytek sveta ani android. Cekal bych maximalne tak jednu verzi zpozdeni jako exklusivitu pro iOS nebo tak neco :( Skoda.
pleswi

Postby pleswi » Wed Jun 20, 2012 8:44 pm

Hlasove zadavani udalosti - hands free reporting - v soucasne verzi neni (chybi i polozka v nastaveni pro zapnuti teto ficury). Vyskytuje se pouze na iOS pro severni ameriku dle vsech zdroju. Bohuzel.

S cenami benzinu je fajn, ze se to postupne rozsiri, ale v tom pripade to nemuseli tak horentne vytahovat vsude a porad kdyz to zatim maj zas jenom amici.

Meet up, jsem samozrejme pochopil ale osobne bych ho schoval do nejakeho submenu nebo tak neco, ne takto viditelne nevim, mozna je to mnou, ale tuhle funkci asi nevyuziju.

Co se tyce prekladu rozhodne jsem nekaral nikoho konkretniho. Jak jsem psal je to spis chyba obecne komunity plus waze ze pustit do sveta necely preklad. Meli by pockat na preklady vsech textu a pak teprve vypoustet nove verze. Samozrejme prekladatelske prace si cenim a verim ze to dost o nervy z toho jak to tady popisujes s gurim.
pleswi

Postby pleswi » Mon Jun 25, 2012 7:40 pm

Mozna si myslel guriho statistiku http://guri.sk/waze/ ovsem zpetne se to tam dohledat moc neda. Pak uz znam jen statistiky uzivatelu, ale z tech se to asi moc nevykouka obzvlaste nejaky kratsi vypadek to je web http://wazestats.drajsajtl.cz/
pleswi

Postby pleswi » Tue Jun 26, 2012 7:46 pm

Tak jsem zkousel valcovat asi pred 3 dny. A nejak to neslo, rikam si ok asi nejaka docasna zalezitost, horsi gps signal nebo tak. Dnes jsem to zkousel znovu opet jsem nic nevyvalcoval cesta v mape neni v app se taky nezobrazil valec a valcovana cesta :(

Mimo to mi chybi trasy i 5 dni zpatky na kterych jsem pridal treba jednu rychlostni kameru jinak nic jineho. Kameru bych asi ozelel pamatuju si kde byla, ale cesta pres 100km me docela mrzi obzvlaste kdyz jsem projizdel "nove" cesty a cesty nakreslene podle oka a bodu z map abych je mohl narovnat podle gps points :(

ps: dneska asi 3x spadla app a casto ztracela konektivitu k internetu, i kdyz emaily mi v te dobe normalne chodili a internet 100% fungoval :(
pleswi

Postby pleswi » Wed Jun 27, 2012 10:07 pm

Me chybi cesta z 21.6. odpoledne asi 70km, valcovano tak 1-2km asi 2 semaforove "radary" a projeto kolem 5km novych cest bohuzel stale chybi.

Dale postradam asi 230 km z 26.6. z ruznych casti dne. Rano, kolem obeda i na vecer. Zvlastni ze vzdy tyto dlouhe (110km, 70km) trasy kratsi prejizdky se vetsinou nahraly krome dvou (10km, 25km). Trochu se obavam ze uz je neuvidim, docela rad bych to nahlasil na support bohuzel nevim kam a jak :/
pleswi

Postby pleswi » Thu Jun 28, 2012 8:24 am

shalafi wrote:
pleswi wrote:docela rad bych to nahlasil na support bohuzel nevim kam a jak :/

takto ;)

nasledne sa Ti zobrazi formular, kam mozes dopisat detaily.

Díky, toho emailu jsem si nikdy nevsiml :oops: , myslel jsem ze to slouzi jen jako vyhledavac odpovedi :) :roll:
pleswi

Postby pleswi » Thu Jul 19, 2012 11:03 am

To se ani nedivim, obcas mi prijde cas mezi jednotlivymi odesilanymi udaji obrovsky rychle projeta ostrejsi zatacka znamena v zaznamu trasy docela zkratku :D
pleswi

Postby pleswi » Thu Jul 19, 2012 12:53 pm

nekde jsem cetl ze to jde zrychlit v app ze je to jen otazka toho jak si app rekne gpsce nebo tak neco ale priznam se ze nevim kde a jak to presne bylo
pleswi

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia