fotrik wrote:Z cehoz mi na dalnici jako nejlepsi reseni vyplyva:
D1 52.km >Praha
a
D1 52.km >Brno
A to se mi líbí...
Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
fotrik wrote:Z cehoz mi na dalnici jako nejlepsi reseni vyplyva:
D1 52.km >Praha
a
D1 52.km >Brno
guri211 wrote:Takze zatial by som navrhol oznacovat pumpy nasledovne:
Name: Nazov (rovnaky ako v Brand, pripadne som nechal aj ČS Tesco);
Address: Ulica, Mesto (pri dialnicnych pumpach netusim co sem dat).
Uvidime ked to zacne fungovat ako to bude vyzerat a podla toho to dodatocne poopravujeme.
themaros wrote:guri211 wrote:Takze zatial by som navrhol oznacovat pumpy nasledovne:
Name: Nazov (rovnaky ako v Brand, pripadne som nechal aj ČS Tesco);
Address: Ulica, Mesto (pri dialnicnych pumpach netusim co sem dat).
Uvidime ked to zacne fungovat ako to bude vyzerat a podla toho to dodatocne poopravujeme.
A co pumpy, kde na jednej ulici mame 2 pumpy rovnakej znacky ? Kolko takych realne na Slovensku mame ? Napr. OMV v Bratislave na Vajnorskej:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=455378
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=404757 (btw: prijazd je tusim mozny aj z ulice Za Stanicou, pumpa sa potom obchadza zlava, aby sa dalo vratit k stojanom)
Tiez <zobaciky> ako smerove sipky k najblizsiemu orientacnemu bodu (centrum mesta, vypadovka, krizovatka ...) ?

porubcan wrote:vedeli by sme sa dohodnut pre dialnicne pumpy na takomto pravidle?
Name: [Brand] + [nazov odpocivadla], napr. "OMV Zeleneč", "OMV Tekovské Nemce", "Agip Budča"
Address: [nazov cesty] + [kilometrovnik, ak je znamy] + ">" + [krajske mesto al. okresne mesto, zahranicne so skratkou krajiny v ()], napr. "D1 48.km > Bratislava" alebo "D2 > Wien (AT), Györ (HU)"
Details: [otvaracie hodiny], napr. "nonstop", "06.00-22.00"
predbezne som podla tohto oznacil R1 a R1/A v useku TT - BB + D1 Zelenec + D1/D2 v Bratislave. pre OMV som uvadzal aj tel. c. z tohto zdroja

guri211 wrote:Kratka pozitivna info pre SK - Gas Stations budu aktivovane v klientovi uz po najblizsom mapdate.
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users