Waze a reparat greseala din lista de brand-uri a benzinariilor (Rompetrol si RAFO).
In schimb, iata ce raspuns am primit de la Waze, privitor la numarul de benzinarii:
In reply to your inquiry "Number of Gas Stations in Romania?":
Thanks for the info! It will be very useful for us in order to decide when to go live with the gas stations feature in Romania.
In the meanwhile it seems that there are not enough to start with (less than a quarter).
I think the best would be to wait until we have at leasr 700 gas stations in Romania before we enable the feature.
Best regards,
Shirli
Deci momentan avem de muncit de adaugat cat mai multe benzinarii pe harta waze romania.
Ideal ar fi ca fiecare manager de zona (AM) sa adauge cat mai multe benzinarii in zona lui/orasul pe care-l administreaza.
Am observat o mica buba la adaugarea de benzinarii... nu se salveaza din prima toate detaliile benzinarii, doar numele, urmand ca apoi sa se actualizeze.
Am o rugaminte catre toti utilizatorii waze:
- sa va folositi de site-urile benzinariilor pentru a prelua datele corecte: numele statiei, adresa si numarul de telefon acolo unde este disponibil.
- sa adaugati cel putin un drum in interiorul benzinariei de tip "Service Road", fara nume (bifare "No Street") si, daca apartine de un oras/comuna/localitate, de bifat corespunzator, si sa conectati acest drum servicii la celelalte artere, cu permisiunile de rigoare, ALTFEL e foarte posibil ca aplicatia sa nu poata vedea utilizatorul atunci cand intra intr-o benzinarie sau sa dea o ruta corespunzatoare.