Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
Szata76 wrote:Az jó, ha a Cartouche funkcióit rakják át a Papyrusba, a házszámozás nagyon kell már.
botika wrote:A házszámozás nagyon cifra dolog tud lenni. IMHO legalább akkora projekt az egész házszámozást JÓL elkészíteni, mint eddig ami munka öszzesen benne van a térképben, landmarkokkal, fizetős szakaszokkal, mindennel együtt.
wroadd wrote:Preferences végére rakj majd egy entert, mert azt kifelejtettem. (szerveren javítottam.)
Szata76 wrote:wroadd wrote:Preferences végére rakj majd egy entert, mert azt kifelejtettem. (szerveren javítottam.)
Nekem működött, mikor javítottad? Szerintem van is a végén enter.
Ja, és nem elérhető a fizetős út kerülés. GPS pozíció függő lenne, mert az itt nincs a szobában.
TrabiTm wrote:wroadd wrote:Nézz rá, kérlek, a waze/gps könyvtárra, milyen tracklogok vannak benne, ott ragadt-e be az út, vagy a waze szerveren....
Nem látok ilyen könyvtárat, crash_logs, maps, skins, sound, tts mappám van csak, legalábbis így telefonból csak ez látszik. (root jogom most épp nincs, mert az új SW-t még nem lehet rootolni, majd otthon megnézem számítógéppel a kártyát, hátha valami nagyon rejtett)
De a nagyobb bajom az, hogy azóta már SW-t is frissítettem a telón, tehát ha van is valami a mappában, akkor az csak az utóbbi 2 hét adata, mert mindent töröltem, kártyát/belső memóriát...
TrabiTm wrote:Na, megnéztem gépen is, nincs a Waze könyvtárban sem gps könyvtár, sem "gps" szót tartalmazó file, még elrejtve sem.]
wroadd wrote:Ezek szerint ami a szerveren van, az maradt csak.
Ezen az oldalon a fenti sorba írd be, hogy
"missing tracklog" azután pedig kattints az "Ask an Agent by Email"-re és írd meg nekik a dátumokat, amelyek hiányoznak.
Szata76 wrote:Miért jár 750 pontos cukor? Ma kaptam egyet, de nem tudom miért.
A scoreboardon sem találtam ilyet.
Users browsing this forum: No registered users