addrian20 wrote:Stiu cum functioneaza permisiunile. Sunt doua sisteme. Pe ala vechi, utilzatorii normali au 0 si AM au 2. Country manager au 3 si tot asa pana la 6 absolut. Pe cel nou, AM incep cu 4 si dupa un numar obscen de editari, 100k sau ceva de genul, ajungi la 5.
Corect, asa e.
addrian20 wrote:Cel pe care l-ai vazut cu (3) este un israelian care probabil si-a transferat permisiunile de pe alta infrastructura. Babanu zicea ca stie un utilizator de waze din Israel, deci poate e aceeasi persoana.
Cel cu 3, mai precis shumpi, am stat si eu de vorba cu el. E din Israel, dar nascut in Romania. Ii zice Alex si e Country Manager pe Israel, Romania si Thailanda.
addrian20 wrote:Eu nu am folosit si nu planuiesc inca sa folosesc functia de "locked" pentru a preveni editarile altora, ci doar pentru a preveni modificarile aduse de "sistem". Mi s-a intamplat sa schimbe cateva segmente din one-way in two-way.
Corect. Sistemul aduce uneori modificari automate si atunci e util locked. Dar, cum ziceam, se pare ca e timpul ca artele deja bine editate sa fie protejate impotriva incepatorilor. Mi se pare normal. Nu exista nici un alt sistem de urmarire a modificarilor operate de un utilizator si a da undo. Nu pot sa stiu si sa urmaresc ce fac toti utilizatorii si AICI ma refer la modificarile aduse acelor drumuri care NU mai necesita alte modificari.
addrian20 wrote:Intre timp am mai gasit editari facute de parmaf, a adaugat majoritatea strazilor din Techirghiol si evident conectivitatea e aiurea. Incerc sa vad partea buna, denumirile strazilor arata foarte bine, cu str. si diacritice. Imi e foarte usor sa corectez legaturile si chiar prefer sa puna altcineva denumirile strazilor.
Ok. Este foarte bine ca adauga, dar totusi, noi trebuie sa venim din urma si sa corectam. Eu ma intreb, cum facem? Mergem peste tot si verificam conexiunile drumurilor? Nu cred ca avem de ales... de aia avem titulatura de Area Manager.
DAR, DAR, DAR, parmaf sau oricare alt utilizator mai incepator, pot face in continuare editari (sa adauge de obicei) drumuri noi in Techirghiol sau cine stie unde chiar daca sa zicem DN-ul ce trece prin Techirghiol are locked. Faptul ca DNul e blocat nu il impeidica pe el sa adauge strazi secundare sau alte drumuri ce se intersecteaza cu DNul. Asa cel putin ne asiguram ca nu strica DN-ul... iar daca trebuie sa modifice DN-ul face un apel la Area Managerul din acea zona sau persoana care a editat ultima si a dat locked la acel segment si sa-l notifice prin Mesaj Privat (PM) prin intermediul acelui forum sa debloceze. Sau mai bine, face o cerere de deblocare a segmenetului. Eu asa vad ca se procedeaza in tarile cu o traditie mai mare in Wazing... : exemple de Unlock Request
http://world.waze.com/forum/viewforum.php?f=265La fel de bine putem face (si o sa creez eu) un fir de discutie care sa se cheme Cereri de deblocare drum. Vin x sau y si zice ca vrea deblocarea unui segment de drum sa poata sa faca modificari.
Eu zic ca e mai safe. Si cu ocazia asta, utilizatori ca parmaf, cand se vor lovi de segmente blocate pe care vor dori sa le deblocheze, vor cauta cum sa faca treaba asta, cu speranta ca vor da de forum si vor descoperi mult mai multe informatii cum sa editeze corect drumurile.
Eu unul personal, l-am notificat pe parmaf, dar nu am primit nici un raspuns. Poate reusesc sa il prind online pe Waze si sa-i dau acolo un mesaj ceva.
addrian20 wrote:Edit: din pacate diacriticile sunt pe sistem vechi, cu cedila.
Ce diacritice?