Gas stations - brand

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Re: Gas stations - brand

Postby pleswi » Tue Aug 28, 2012 11:51 am

Tak sloupecek existujici nepouzivam respektive nepamatuji si co jsem vsechno v mape nasel a co dodelal :)

EDIT: Doplnil jsem do GDocs vsechny pumpy ktere jsem uz projel nebo doplnil
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Postby pleswi » Wed Aug 29, 2012 8:09 pm

Editor - ten kdo provedl zkontrolování pumpy ve WME - tudíž ty
Existuje - pokud uz pumpa byla v mape (pro prehled o nove pridanych a jiz zanesenych - vyplnuje se X kdyz byla v mape)
Kontrola - jestli pumpa byla zkontrolovana nebo zakreslena - zakreslis das X pokud byla v mape das X a das X i do sloupecku existuje a pokazde vyplnis sve jmeno

Pokud narazite na pumpu u zamcene silnice nakreslete vse co se da a pripravte to na pripojeni do sloupecku editor pak vepiste jmeno LOCK a do sloupecku vedle napiste cervenym pismem problem (jiz to tam nekde mozna je tak se inspirujte) nekdo s prislusnymi pravy to pak opravi.

Vitj jede po jednotlivych znackach, vcera se intenzive venoval Benzine.
Já jedu po svém EA mam toho ted po navstevach a dovolenych dost takze to beru po trasach nejdrive vetsi mesta a hlavni tahy potom mensi obce. Pouzivam k tomu jako vypomoc web superbenzin.cz kde si rozkliknu vzdy dany kraj zazoomuju si na potrebne mesto a pak se mi cerpacky lepe dohledavaji a upresnuji jejich polohy zanesu vse do mapy a zapisu do souboru - soubor se automaticky pri kazde zmene uklada.

Vse staci v WME(editor) do live map se to promitne samozrejme casem to by byla kontrola a doplnovani do souboru slozite a neprehledne.
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 7:27 am

Nazev sloupce neni dulezity je mozne ze to omylem nekdo prepsal (pri provadeni uprav vice lidmy naraz obcas vznikaji trochu zmatky v tom souboru), ale diky za info. Ten seznam jsem zvetsi casti pouzil z webu superbenzin, potom se tam doplnovali uz jen nejake chybejici casti. Podle me by se na slovensko dal poskladat obdobny, ale z jednotlivych siti cerpacich stanic (alespon tech velkych)
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 7:46 am

Kolik jich je ve skutecnosti se asi poradne nedozvime, nebot neverejne a poloverejne se hladaji velmi tezko a nachazeji se v arealech velkych firem atd. Jde spis o to, odkud waze cerpa informaci o cisle pump. Kdyz mu tu informaci radne upravime a podstrcime tak se muzeme zastavit na cisle 3000 napridklad :D a pak 2500 bude jiste stacit :)

EDIT: mám v jednání další seznam, od jiného webu který udajne obsahuje az 3324 čerpacích stanic. Potom teda přijde težký filtrování co už v souboru je a co neni s tím si asi pohraju, stálo by za to mít vetší seznam :)
Last edited by pleswi on Fri Aug 31, 2012 7:59 am, edited 2 times in total.
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 7:49 am

foxitrot wrote:
pleswi wrote:
tex232 wrote:[...] a co znamená Kontrlola ??

Kontrola - jestli pumpa byla zkontrolovana nebo zakreslena [...]

Je to nejaky zakoktany nazov... vas stlpec v GDoc sa v skutocnosti vola "Kontola", premenujte si to ;)

Inak zavidim vam, ako vam to ide, ja som taky rozsiahly zoznam SK pump zatial nenasiel.

:idea:
Myslim, ze tento soubor, v kombinaci s webem by mohl dat alespon nejaky slusny seznam ne :?:
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 9:05 am

Kdyz by se pridal i Zirland se svym zapalenim tak to pujde zase rychleji, ja jsem na vikend mimo pc a dalsi tyden uz vazne musim zacit poradne drtit na statnice takze pristi tyden taky nic ale po statnicich bych do toho mohl zase trochu promluvit :) Dneska jsem udelal Agip v Praze jen tak na zahrati aby rec nestala :D

EDIT: zajimalo by me odkud waze bere ten seznam nebo to cislo pump ktere jsou v ČR bylo by zahodno mu ten seznam/cislo nejak upravit a pokud je to seznam tak ho ziskat pro lepsi editaci..... Kdo ma dobre vztahy se supportem ?
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 10:33 am

Ja vyuzivam vyplnit nazev stanice a kliknout do jineho policka. Pak si to editor take pamatuje. Jinak k nevyplnenym nazvum a Brand, kdyz na to prijde, tak waze tohle kontrolovat nebude toho zajima pocet objektu gas station v DB takze pokud jich bude mit dost a spusti nam funkci gas prices tak prvni uzivatel ktery tam bude tankovat hodi ur ze neco nesedi a vse se opravi :)
pleswi

Postby pleswi » Fri Aug 31, 2012 11:32 am

jasne ze opravit rovnou je to lepsi, take to tak delam, ale kontrolovat vse znovu kvuli tomu asi nema velky vyznam tak jsem to chtel rict :)
pleswi

Re: Re: Gas stations - brand

Postby pleswi » Sat Sep 01, 2012 7:52 pm

Zirland wrote:
pleswi wrote:Kdyz by se pridal i Zirland se svym zapalenim tak to pujde zase rychleji

Je ti jasné, že když to podáš takhle, tak nemám jinou možnost než se zapálit?

V to jsem právě doufal :D

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi

Re: Re: Gas stations - brand

Postby pleswi » Sat Sep 01, 2012 7:53 pm

foxitrot wrote:Ludkovia, opatrne s tym ohnom! Nezabudajte ze manipulujete s cerpacimi stanicami, plnymi horlavych latok :D
Aby sme niekde nemali vypalenu dieru na mapa ;)

Nejsem si jíst jestli by to v některých zprasenych městech nebylo ku prospěchu :D

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi

PreviousNext

Return to CZ: Žádosti o úpravu cest v ČR