Pojawi się, ale jest nieprzejezdna, ponieważ nikt jej prawidłowo nie podłączył - kierunek jazdy, zakazy skrętu itp.
Jeszcze jakiś czas temu jak droga była czerwona i podłączona to nią nawigował (czerwona=brak miejscowości i ulicy)
Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, adriansinger
waze @waze
RT @WazeMapping Big news. Are you ready for this? North America (NA) map tiles updates are going to start running DAILY!

Krzysztof1964 wrote:To wątek o aktualizacjach więc może tutaj podam, że od dziś na amerykańskim serwerze mapa będzie się aktualizować codziennie. Wszyscy, którzy pamiętają miesięczne opóźnienia w updatach wiedzą jaka to kolosalna różnica. Pewnie wkrótce to samo będzie na serwerze INTL.waze @waze
RT @WazeMapping Big news. Are you ready for this? North America (NA) map tiles updates are going to start running DAILY!
drocan wrote:Krzysztof1964 wrote:To wątek o aktualizacjach więc może tutaj podam, że od dziś na amerykańskim serwerze mapa będzie się aktualizować codziennie. Wszyscy, którzy pamiętają miesięczne opóźnienia w updatach wiedzą jaka to kolosalna różnica. Pewnie wkrótce to samo będzie na serwerze INTL.waze @waze
Czekamy więc z niecierpliwością
Nawet teraz gdy update'y wchodzą w ciągu 3 dni to i tak już niesamowity postęp, w porównaniu do tego gdy w skrajnych przypadkach trzeba było czekać ponad miesiąc na update.
Rewizor wrote:Moje poprawki niestety nie pojawiają się w ciągu 3 dni. Mam nadzieję, że rzeczywiście będzie wreszcie w ciągu jednego dnia, bo czekanie w nieskończoność bywa mocno frustrujące

baranica wrote:Pojawiają się wszystkie tylko że Live Map jest nieuaktualniana nie mam pojęcia czemu.
Users browsing this forum: No registered users