Folosesc Waze de o luna si in acest timp m-am ocupat de harta Constantei, chiar daca sunt doar 2-3 utilizatori aici. Cunosc suficient de bine orasul si cred ca pana acum am adus harta la niste conditii de utilizare decente.
Toate strazile principale sunt trasate in totalitate, cu conectivitate corecta. Unele intersectii nu au inca toate virajele, dar le voi rezolva rapid. Am editat si cateva cartiere in detaliu, dar m-am oprit pentru ca sunt sensuri unice unde nu cunosc directia. Pe viitor voi edita strazile secundare acolo unde vad interes si unde am informatiile necesare.
Mai sunt de facut:
- sensuri unice in centru, intre Mihaileanu si Rascoala din 1907, va fi in lucru ceva vreme (nu ca s-ar si respecta toate)
- sensul giratoriu de la Aurel Vlaicu cu Lapusneanu (aka. Papadie, Dobrogea, Oxford, intrarea in Mamaia) nu este sens giratoriu propriu-zis, adica nu se vor primi instructiunile de navigare cu a 2-a iesire, etc. E desenat foarte frumos si nu vreau sa il stric
- lipsesc sensurile giratorii din Mamaia, nu prea stiu cum sa le fac sa arate bine si sa fie si functionale
- DJ228 intre Nazarcea si Ovidiu, care trece prin fata penitenciarului Poarta Alba, e o scurtatura preferata a localnicilor. E marcat cu buldozerul dar nu il voi edita pentru ca se asfalteaza si nu cred ca se termina lucrarile pana vine zapada. Voi edita frumos drumul cand am confirmarea ca e totul ok.
- strada Traian e blocata din cauza pericolului de alunecare de teren. Partea blocata va lipsi de pe harta si nu cred ca se va rezolva in curand.
Astept orice comentariu, parere, cerere de update. In functie de cerinte, voi extinde editarile la sud, in statiuni.
Recomand si celorlalti Area Manageri sa deschida cate un topic cu zonele administrate de ei.
12 Nov:
am adaugat o parte din strazile din Poarta 6, trase cu buldozerul de madi25
18 Nov:
-DN39, Constanta - Mangalia, ecomplet pana la Eforie Nord si pe bucati pana la 23 August, multumim lui danieltrc
-DN38, Constanta - Negru Voda, a fost trasat pana la Amzacea, din nou madi25