Rögzíthető közlekedési infok

Moderators: The Fej, Unholy, krankyd, Watt25

Re: Rögzíthető közlekedési infok

Postby Alygor » Sat Jan 05, 2013 5:46 pm

Hali!

Még nem láttam rögzítve:

Népligetnél Rákóczi híd felől jövő sávban a felüljáró aljára a lámpákhoz rögzítettek kamerákat. Nem tűnnek tér/forgalomfigyelőknek. Akinek több infója van róluk kérem jelezze és amennyiben szükséges a térképekre is kerüljön fel.

Mellékesen út közben akartam rögzíteni, azt tévedtem visszafelé az utamon tudom, de nem jött össze, így valahol a Zágrábi utca közepénél jeleztem egy lámpás kamerát, azt aki tudja kérem vegye ki/hagyja figyelmen kívül, sajnos én még nem jöttem rá, hogyan tudnám visszavonni.

Illetve a Petőfi híd felé a budai oldalon szintén van egy újkeletű nem térfigyelő kinézetű kamera...

Balesetmentes közlekedést mindenkinek!

Üdv!

Alygor
Alygor

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby Andras2 » Mon Mar 26, 2012 4:22 pm

Budapesten az Élessaroknál a Jászberényi úton kifelé haladva a belső sávot lezárták a villamospálya felújításának idejére:
http://bkk.hu/2012/03/v28-v37_120323/

Kb. a 19.14260 47.49213 pontban szűnik meg a belső sáv, a Fehér útra visszaforduló rész elején.
Andras2

Postby Andras2 » Thu Mar 29, 2012 8:00 pm

Megint láttam egy hosszabb idejű változást. A VIII. kerületben a Benyovszky Móric utca a Villám utca és Bláthy Ottó között a Bláthy Ottó felé egyirányú lett a gázvezeték javítás idejére. A forgalmi hatás ugyan szinte 0, lévén pihenőövezet, inkább csak villogni lehet vele, hogy lám a Waze erről is tud :D

Egyébként az érvényes budapesti korlátozások itt össze vannak gyűjtve:
http://www.fovinform.hu/home/index.php vagy a http://www.utvonalterv.hu oldalon a Forgalom, Napi hírek opciót bekapcsolva.
Andras2

Postby Andras2 » Wed Apr 11, 2012 2:29 pm

Andras2 wrote:Budapesten az Élessaroknál a Jászberényi úton kifelé haladva a belső sávot lezárták a villamospálya felújításának idejére:
http://bkk.hu/2012/03/v28-v37_120323/

Kb. a 19.14260 47.49213 pontban szűnik meg a belső sáv, a Fehér útra visszaforduló rész elején.

Tegnap úgy láttam, hogy már megszűnt a lezárás.
Andras2

Postby Andras2 » Sun Apr 29, 2012 2:16 pm

A VIII. kerületben a Benyovszky Móric utca gázvezeték építés miatt ideiglenesen egyirányú lett az Orczy út felé, a Villám utca és az Orczy út között.
Andras2

Postby Andras2 » Wed May 09, 2012 6:30 pm

Elkészültek, törölhető a jelzés.

pulsarxp wrote:köszi, fellőttem. Dátumnak beállítottam május 19-et, ha előbb lejár szólj, és leszeden.

Andras2 wrote:A VIII. kerületben a Benyovszky Móric utca gázvezeték építés miatt ideiglenesen egyirányú lett az Orczy út felé, a Villám utca és az Orczy út között.
Andras2

Postby botika » Thu Jun 14, 2012 2:32 pm

Dunaujvarosban a Thokoly utcban leszakadt az aszfalt a Vak Bottyan utca es a Hunyadi utca kozotti reszen. A javitas idejere ket vegerol zsakutca lett a Thokolynek ez a resze. Par napig csak telefonos netem van, ugyhogy meg nem regisztralok es jelentek :(

-Boti
Area Manager: Dunaújváros, Kalocsa, Paks area
Phone: HTC Desire Z (aka HTC Vision)
ROM: CyanogenMod 11 (unofficial)
Waze: 3.6.0.0
T-Mobile Hungary
botika

Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Postby botika » Tue Jun 26, 2012 4:45 pm

Szikra wrote:
botika wrote:Dunaujvarosban a Thokoly utcban leszakadt az aszfalt a Vak Bottyan utca es a Hunyadi utca kozotti reszen. A javitas idejere ket vegerol zsakutca lett a Thokolynek ez a resze. Par napig csak telefonos netem van, ugyhogy meg nem regisztralok es jelentek :(
-Boti

Felvittem!

Elkeszult a javitas.
T-Mobile Hungary
botika

Postby botika » Fri Aug 10, 2012 7:01 pm

Peti!

Ez a Feed-es PM jo otlet. Az is, hogy ha kerem akkor kijon e-mailben, de. A cimem az rejtve marad, ami pm-ben meg nem adom a masik felnek. Valami ilyet kellene az UR-ekre is csinalni. Tudom mar. mondtad, hogy a HQ is kitalalt valamit, de akkor is mar nagyon regota hianyzik...
T-Mobile Hungary
botika

Postby botika » Mon Oct 08, 2012 9:37 pm

gabris wrote:I.ker Nándor utca kb két hétig lezárva, és most a Kard utca az Országház utca felé egyirányú (fordítva, mint szokott volt)
A Várban az útburkolat cseréje bizonytalan ideig húzódik. Májusban kezdődött, az akkor ismert két hónapos határidő egy évre duzzadt, azonban a részmunkák határideje nem publikus.
A nagyobb lezárásokról írok majd.

Köszi!

Valószínűleg valaki (akinek van a területre joga) és helyismerete hamarosan felviszi. Ha rendszeresen tudsz és szeretnél jelenteni hasonlókat, akkor kérlek nézd meg a kettővel lejjebb ajánlott http://feedthe.waze.hu oldalt és csatlakozz.

Fontos tudni róla, hogy ez egy _magyar_ felhasználói kezdeményezés. A Waze HQ csak lehetőséget biztosít a külső felületről történő bejelentéshez. Ezért is kell a külön regisztráció, hiszen saját felhasználói adatbázisa van.
T-Mobile Hungary
botika

Next

Return to Hungary [magyar]