darija wrote:Ne razumijem baš ono tvoje "snimljene trase"
Pozdrav,
kao prvo hvala na odgovoru. Pišeš da po dodavanju mapa treba još jednom pritisnuti UPDATE MAP. Dali sam dobro shvatio? U svakom slučaju, kad se ulogujem na waze ja te mape vidim ali ih ne pronalazim u LIVE MAP. Neke od puteva sam editovao pre nekoliko dana i vidim ih na mobitelu, ali ih ne pronalazim na live map. Ne znam šta je problem. Možda ih jednostavno ne pronalazim na live map, jer je u mojoj oblasti "pustoš" te netražim na pravom mestu. Ili možda upravo iz tog razloga, što oko mene nema ama baš nikakvih puteva, ne rade update tako brzo kao na lokacijama gde ima više puteva. Videćemo.
Što se tiče tih "snimljenih trasa", mislio sam na to, što pronalaziš na My Dashboard - Your recent routes . Mislio sam na puteve, koje sam usnimavao vozeći se u autu. Radio sam ih u jednom komadu prolazeći kroz više naseljenim mesta. Zanima me dali je moguće kad želim tu rutu prikazati i editovati u UPDATE MAP nekako je podeliti, da bi jedan segment označio kao ulicu, drugi kao otvoreni put... jer kad kliknem na tu proputovanu rutu editor mi je markira celu. Ili je možda mogu koristiti samo kao orijentir da bi na osnovu te rute manualno unosio puseve i ulice?
srdačan pozdrav.