Gemeenschap View history

Community/nl
This page is a translated version of the page Community and the translation is 100% complete.
We are currently updating the pages to include all regionally different guidelines. If you find inconsistencies, please refer to the English page. Thank you!
Other languages:


Wil je helpen met de uitbreiding van Waze en de gemeenschap ondersteunen?
Dat kan, op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld helpen door de kaart te bewerken en verbeteren in de Waze Map Editor.
Hoe kan ik contact opnemen met Waze? Waar kan ik meer informatie vinden? Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Sociale Media

We gebruiken sociale media voor verschillende doeleinden. Onze eigen posts zijn voor de Waze gebruikers: #WazeTip of voor de editors: #WMEtip. We communiceren ook met trots over nieuwtjes, evenementen en afsluitingen van (lokale) invloed door onze lokale editors. Als je een Waze gebruiker bent, dan weet je dat de snelle en nauwkeurige afsluitingen en aanpassingen op de Waze kaart ervoor zorgen dat Waze verreweg de beste app is voor navigatie.

Op sociale media volgt Waze BeLux het nationale, regionale en lokale nieuws die met verkeer te maken hebben als een controle van de allerlaatste aanpassingen. Een editor neemt meteen actie als hij of zij iets leest wat het verkeer beinvloedt, zoals nieuws over een aankomend sportevenement of een post waarin aangegeven wordt dat problemen met een brug zijn opgelost.

Eén van de leukste dingen die wij ervaren op sociale media, is de inzet van jou en anderen in onze gemeenschap. Als we de app gebruiken, kunnen we allemaal heel makkelijk dingen die we zien en meemaken melden, terwijl we onderweg zijn. Maar soms wil je ons iets anders laten weten, heb je een vraag of kon je het scherm niet aanraken omdat je aan het rijden was. Je kunt altijd contact met Waze opnemen via sociale media in een post, of in Slack of ons Forum. Eén van onze vrijwilligers zal dan zo snel mogelijk reageren.

Als laatste nog even dit: de #Wazewin. Heb jij jouw #Wazewin met ons en de rest van de wereld gedeeld? We zijn gek op de screenshots waarop jouw route en het omliggende verkeer zichtbaar is, maar dan wel zonder jouw gezicht! Waze zal dit ongetwijfeld retweeten!

Op Social Media vind je ons als @WazeBelgium (in het Frans en Vlaams/Nederlands) en @WazeNederland (in het Nederlands). @WazeBenelux wordt momenteel niet veel gebruikt. Op Facebook zijn we te vinden op Waze Nederland en Waze België. Waze Lëtzebuerg wordt ook niet veel gebruikt, maar daar kan in de toekomst zeker verandering in komen. Met ons in het Engels communiceren is uiteraard ook geen probleem.

CU on Twitter, CU on Facebook!

Jouw carrière in de gemeenschap

Alle leden van de Waze gemeenschap hebben een bepaald niveau als ze de Waze app gebruiken, of als ze de Waze kaart bewerken, en als lid van de gemeenschap. Een omschrijving van de editor niveau's kun je vinden op de pagina Community Levels. Je kunt meer informatie over de app niveau's vinden op de algemene Wiki pagina Jouw rang en punten.

Lokale experts overzicht

Op deze kaart zie je een overzicht van alle BeLux lokale experts Waze Editors. Ben je ook actief? Zet jezelf er ook bij!

Beheer van de gemeenschap

Global Champs
glodenox
Stefaan schroeyers
moweez

Editing team

Country Managers L5

Acidoxy
BenMimix
Bertzzzz
gertbroos
gggss
paulvdwyngaert
sirkitkat
swenvandenberk
tiniebongoetc
tilto
tunisiano18
wimvandierendonk
wouls_1

Region Managers L4

BE
Hipska Vlaanderen Pierletz74 Luxemburg
largamelion Vlaanderen
nirvuad Wallonië
tompeeters Vlaanderen
clubratech(L5) Vlaanderen
foxprg(L5) Wallonië
severenkris Vlaanderen
nicohades Brussel
erwinfiten Vlaanderen
rokketCD Vlaanderen
ellencornelis Vlaanderen
MiepMiep_G Vlaanderen
vandej21 Vlaanderen
bb_beamerken Vlaanderen
hycje Vlaanderen
jeancleroy Vlaanderen
Diekv15 Vlaanderen
  Hoofdpagina | Index

...Categories are under construction...