Translations:Community/2/nl History

Sociale Media

We gebruiken sociale media voor verschillende doeleinden. Onze eigen posts zijn voor de Waze gebruikers: #WazeTip of voor de editors: #WMEtip. We communiceren ook met trots over nieuwtjes, evenementen en afsluitingen van (lokale) invloed door onze lokale editors. Als je een Waze gebruiker bent, dan weet je dat de snelle en nauwkeurige afsluitingen en aanpassingen op de Waze kaart ervoor zorgen dat Waze verreweg de beste app is voor navigatie.

Op sociale media volgt Waze BeLux het nationale, regionale en lokale nieuws die met verkeer te maken hebben als een controle van de allerlaatste aanpassingen. Een editor neemt meteen actie als hij of zij iets leest wat het verkeer beinvloedt, zoals nieuws over een aankomend sportevenement of een post waarin aangegeven wordt dat problemen met een brug zijn opgelost.

Eén van de leukste dingen die wij ervaren op sociale media, is de inzet van jou en anderen in onze gemeenschap. Als we de app gebruiken, kunnen we allemaal heel makkelijk dingen die we zien en meemaken melden, terwijl we onderweg zijn. Maar soms wil je ons iets anders laten weten, heb je een vraag of kon je het scherm niet aanraken omdat je aan het rijden was. Je kunt altijd contact met Waze opnemen via sociale media in een post, of in Slack of ons Forum. Eén van onze vrijwilligers zal dan zo snel mogelijk reageren.

Als laatste nog even dit: de #Wazewin. Heb jij jouw #Wazewin met ons en de rest van de wereld gedeeld? We zijn gek op de screenshots waarop jouw route en het omliggende verkeer zichtbaar is, maar dan wel zonder jouw gezicht! Waze zal dit ongetwijfeld retweeten!

Op Social Media vind je ons als @WazeBelgium (in het Frans en Vlaams/Nederlands) en @WazeNederland (in het Nederlands). @WazeBenelux wordt momenteel niet veel gebruikt. Op Facebook zijn we te vinden op Waze Nederland en Waze België. Waze Lëtzebuerg wordt ook niet veel gebruikt, maar daar kan in de toekomst zeker verandering in komen. Met ons in het Engels communiceren is uiteraard ook geen probleem.

CU on Twitter, CU on Facebook!