Difference between revisions of "User:Annickdw History

(Created page with "__NOTOC__ __NOINDEX__ {{DISPLAYTITLE: User: annickdw}} Ik ben geboren in '76, opgegroeid in Tremelo, Geneeskunde gestudeerd in Diepenbeek en Antwerpen, mijn postgraduaat brach...")
 
Line 7: Line 7:


== Hobby's & interesses ==
== Hobby's & interesses ==
Hobby's en interesses zijn er in mijn geval tamelijk veel. Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)
Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)
<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
* Tractor
* Skies
* SQL Database
* Lego
* Supreme Commander
* Raspberry Pi
* Auto
* Autocad Inventor
* VBA
* Snowbord
* Solid Works
* Chiro
* Notenleer
* PRO/e
* Waze
* Waze
* PHP
* genealogy
* Guitaar
* naailes kleding
* C#
* haken
* Wikimedia
* Ingress
* Battlefield 3
* salsa (niet meer actief)
* Java
* lezen (minder actief)
* Basketbal
* prullen op de pc
* XBMC
* recreatief fietsen
* K'nex
* MMORPG's (inactief nu)
* HTML
* Automatisatie van industriële installaties
* Speelpleinwerking
* Lego Mindstorm
* Google Script
* Live For Speed
* Kinderen
* Ubuntu
* on{x}
</div>
</div>Revision as of 10:59, 28 October 2013


Ik ben geboren in '76, opgegroeid in Tremelo, Geneeskunde gestudeerd in Diepenbeek en Antwerpen, mijn postgraduaat bracht mij ook in Leuven, Jette en Gent, ik gewoon nog steeds in Tremelo en heb gewerkt in Wilrijk, Geel, Turnhout, Mol, Hoogstraten, Ekeren, Leuven, en mijn huidig werk als consultatiebureauarts bij Kind & Gezin brengt mij naar verschillende lokaties in de Kempen en elders. Ik ben single en heb héél wat plezier met de kleintjes op 't werk.


Hobby's & interesses

Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)

  • Waze
  • genealogy
  • naailes kleding
  • haken
  • Ingress
  • salsa (niet meer actief)
  • lezen (minder actief)
  • prullen op de pc
  • recreatief fietsen
  • MMORPG's (inactief nu)

Hoe heb ik Waze leren kennen

2 jaar geleden kocht ik mijn eerste smartphone (die ik nog steeds gebruik) en tijdens het verkennen van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomen. Het concept van community based maps sprak me wel aan en zo ben ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2.x en was alles nog open source.

Waze map editor

Iets nadat ik Waze ontdekt had ben ik ook gestart met het bewerken van de map. Ik hou mij eigenlijk vooral bezig met het aanpassen in functie van routing en de bijhorende instructies. Als ik ergens naar toe ga dan moet the basic routing gewoon werken. Belangrijkste vindt ik dan dat de turn restrictions allemaal juist staan zodat ik steeds de rapste route heb.

Triomf troef als we met de familie weg waren, ik als laatste vertrokkenen binnen door met Waze -> als eerste aankomen op de overnachtingsplaats. #wazewin

Waze forum

Zoals elke map editor ontdekte ik het forum een paar maand nadat ik begonnen was met de WME. Op het forum probeer ik elke discussie zowat te volgen en antwoord te geven op de vragen van gebruikers :)


Waze wiki

Door een kennis van mij heb ik op mijn werk al eens geëxperimenteerd met Mediawiki (zo noemt de software om wiki's te draaien zoals de Waze wiki en wikipedia) en met deze ervaring ben ik begonnen met het herschrijven van de Belgium Wiki. Dit initiatief werd door de country manager opgemerkt en ondertussen is de Draft versie van een Benelux wiki een feit. Mijn bijdrage aan de Waze wiki.

Waze beta

Ik neem deel aan het beta programma van Waze voor de Client versie op Android. Toegang tot de Beta map editor heb ik ook.