Kapcsolatfelvétel a többi szerkesztővel View history

Kérdéseidet a Magyar Waze Fórum lapjain is felteheted, illetve részt vehetsz szavazásokon, beszállhatsz a stratégiák megvitatásába, koordinálhatod a tevékenységedet másokkal. A Waze regisztrációnál megadott adataiddal be tudsz lépni, nem kell külön regisztrálni.

Ha olyan utat, vagy Helyet módosítanál, ami védett (csak magasabb szintű szerkesztők által szerkeszthető), akkor a feloldást kérelmezheted akár azonnal is a csevegés funkció használatával, ha éppen van fönn magasabb rangú szerkesztő. Ha nincs, akkor pedig a fórum térképmódosítási témájában. A térképet érintő kérdéseidhez minden esetben mellékelj Permalinket! (jobb alsó sarokban a lánc ikonra húzva az egeret, majd Ctrl+C)

Személyes kapcsolatfelvételre is van lehetőség a fórum használatával, például ha valaki általad szerkesztett dolgokat elront, láthatóan ezen oldal vagy akár a WME leírásának elolvasása nélkül vágott bele a szerkesztésbe (piros szegmensek, önmagukba záródó hurkok, csomópontok hiánya, stb.). A felhasználó megkeresése után privát üzenetet is küldhetsz.