Residential Place History

Other languages:

Residential Place / Woning

Bij aankomst stelt Waze voor om een ​​foto van je bestemming te maken. Op deze manier worden veel privé Plaatsen geüpload naar de WME. Voor deze privé Plaatsen wordt de categorie residentieel gebruikt (RPP). Privé Plaatsen kunnen niet worden doorzocht en de identiteit van degene die ze heeft gemaakt of foto's heeft bijgevoegd, is niet zichtbaar. Privé Plaatsen bevatten alleen foto's en een exact adres, zonder alle andere eigenschappen van een Plaats. De foto's worden alleen getoond aan mensen die expliciet naar het betreffende adres rijden. Waze-editors kunnen de foto's en exacte locaties gebruiken om de database met huisnummers te verbeteren.

OmzettenNaarWoning.png

Openbare Plaatsen kunnen worden omgezet in privé-plaatsen, maar privé-plaatsen kunnen niet worden omgezet in openbare plaatsen. Gebruik de link onder de knoppen voor Punt of Gebied in het menu om plaatsen die ten onrechte als openbaar zijn gemarkeerd, om te zetten in privé. />

Straatnamen

Wanneer de straatnaam van een privé-plaats verschilt van het dichtstbijzijnde segment kan dit een fout zijn. Deze situatie kan worden gedetecteerd door het WME Magic-script.
Mogelijke oplossingen:

  • De straatnaam van het dichtstbijzijnde segment is verkeerd.
  • De RPP-straatnaam is verkeerd.
  • Een van die straatnamen is verkeerd gespeld.
  • De locatie van de RPP is verkeerd, misschien te dicht bij een zijstraat.


Het kan nodig zijn om een ​​Entry/Exit-punt toe te voegen wanneer:


WME kaartlagen

Wme-layer-residential.png

Het weergeven van Residentiële plaatsen (Woningen) en residentiële plaats aanpassings verzoek (PUR) kan worden geactiveerd en gedeactiveerd via de WME in het kaartlagenmenu.

Zie ook

Main Page | Index