Community History

Revision as of 14:52, 24 June 2022 by Kamonu (talk | contribs)
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Other languages:
English • ‎Nederlands

Nederlandse Waze Gemeenschap

Wiki nl.png

Wil je de Waze gemeenschap helpen en Waze helpen verbeteren? Dat kan op meerdere manieren. Je kan helpen de kaart verbeteren via editen met de Waze Map Editor. Je kunt ons berichten over huidige en komende verkeerszaken.

Hoe kan je contact opnemen met onze Waze Gemeenschap?
Waar vind je meer informatie?
Waar kan je naar toe met je vragen?

Sociale Media

We gebruiken sociale media voor meerdere doeleinden. Onze eigen posts zijn voor Waze gebruikers: #WazeTip en voor de editors: #WMEtip. Met trots brengen we ook de bijdragen van onze lokale editors naar buiten: begeleiden grote events en afsluitingen met (lokale) impact. Als Waze gebruiker weet je dat de accurate afsluitingen en de snelle kaart-updates Waze tot verreweg de beste navigatie app maken.

Op de sociale media volgt Waze Nederland het nationale, regionale en locale nieuws met betrekking tot verkeerszaken, ook als een check voor de laatste kaartaanpassingen. Een editor onderneemt actie wanneer hij of zij iets tegenkomt wat effect heeft op het verkeer, bijvoorbeeld nieuws over een aanstaand sportevenement, asfalteringswerkzaamheden of een opgelost probleem bij een brug.

De betrokkenheid die we ervaren op de sociale media van jou en anderen, is erg prettig. Wanneer we de app gebruiken kunnen we eenvoudig diverse zaken die we tegenkomen rapporteren. Maar soms wil je ons iets anders laten weten, heb je een vraag of was je gewoon niet in staat het scherm te bedienen omdat je aan het rijden was. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen via een post op de sociale media of via Slack of ons Forum. Binnen de kortste tijd krijg je een reactie van een van onze vrijwilligers.

Tenslotte: De #Wazewin. Heb jij jouw #Wazewin al met ons en de rest van de wereld gedeeld? We zijn dol op screenshots waarop je jouw route kan zien met al het verkeer dichtbij maar niet voor je! Waze zal je bericht retweeten!

Op Twitter kan je ons vinden op @WazeNederland (Nederlandstalig). Op Facebook zijn we Waze Nederland. Communicatie in Engels is, natuurlijk, geen probleem.

CU op Twitter, CU op Facebook!

Zie ook de algemene Social Media Forum pagina van Waze worldwide.

Jouw carrière pad binnen onze gemeenschap

WazeWarrior.png

Alle leden van de Waze gemeenschap hebben een bepaald niveau (level), bij het gebruik van de Waze app, als editor van de Waze kaart, en als lid van de gemeenschap. Een beschrijving van de editor levels staat op pagina Gemeenschaps levels. Lees meer over de app niveaus op de algemene world wide Wiki pagina. Your rank and Points.

Locale experts kaart

Bekijk de kaart eens met onze locale Waze Editors. Ben jij een actieve editor, maar heb je jezelf nog niet op de kaart gezet, doe dat nu!

Gemeenschap management

Badge GlobalChamp.png Global Champs Badge LocalChamp.png Local Champs
Petervdveen (coordinator)boonie-oet-gelaen
Arnoniemcasvv
ArTsLeOpSDengKao
deeggomm2016zwaai
Dutchdirtrdnnk
kdevries
LeoRenaud

Editing-team

Badge CountryManager.png Country Managers

Bogey2
boonie-oet-gelaen
casvv
DengKao
ekrw
GerardterBeke
Kachelke
kamonu
Lowiekse
martiensch
rdnnk
Rho65536
rompompom
Sea_Breeze

Badge StateManager.png Region Managers

ArjoPoldervaart Noord-Brabant
ArnoB01 Noord-Brabant
bleekerk Friesland
boboga Noord-Holland
DeMassel Overijssel + Gelderland
GewoanMynNamme Friesland
GigaaG Noord-Holland
HilcoBenning Drenthe
Jdeirkaufi Gelderland
J0kerNL Oost-Brabant + Limburg
mm2016zwaai Zuid-Holland
MvanBaal Arnhem-Nijmegen/Limburg
musje1958 Limburg
OMOFERINA Zuid-Holland
PJJvStrien Zeeland
rjvaneyk Zuid-Holland
robbre Gelderland
stelling28 Noord-Holland
StretchNL Zuid-Holland
themudman UtrechtMain Page | Index