[רמת שלמה] ביטול כיכר

בכניסה לרמת שלמה ביטלו את “כיכר הבוטן” ועכשיו יש שם צומת במקום כיכר.

https://ul.waze.com/ul?ll=31.80936619%2C35.21371365&navigate=yes&zoom=17&utm_campaign=default&utm_source=waze_website&utm_medium=lm_share_location

1 Like

היי, אעבור שם בהזדמנות ואבחן את השטח על מנת למפות בצורה מדויקת את הצומת.

1 Like

שיניתי לצומת.
תודה על הדיווח!

2 Likes

היי @r0den ,

תודה על עבודתך היפה. :clap: :clap: :clap:

כמה הערות/שאלות:

1. לדעתי, כדאי לשנות את המקום לנקודה, או למחוק. (הגאומטריה של המקום לפי הכיכר שכבר לא קיימת)
  2. מתוך הנחה שההסדר כאן קבוע, אם כבר עורכים את הסגמנט לא כדאי לדייק את הגאומטריה? (בהמשך הסגמנט קרב יותר לצומת A)
  3. נראה לי שצריך להחזיר את הסגמנט הזה לסקריפט שבת, ולמחוק את ההגבלות מהסגמנט הזה.

שבוע טוב.
בתקווה לימים שקטים בקרוב.

היי, אתה ממש צודק, תקרא לזה העייפות של הלילה :slight_smile:

1. אין לה שם רשמי וזו כבר לא כיכר אז מחקתי את המקום. לא צפוי גם שיהיה לה שם כלשהו, לפחות בשלב הזה.

2. לא כל כך הצלחתי להבין. בכל מקרה המצב שם הוא זמני וישתנה. כרגע זה עדיין בעבודות.

3. לא קריטי. מדובר ביציאה בלבד (ורצוי שנתיב יציאה יישאר פתוח בכל מקרה). הקריטיות רק כשנכנסים לאזור שסגור בשבתות, שם נמצאים התמרורים דה פקטו.

1 Like

עבודה מאד מרשימה בשביל אדם עייף… יפה שהספקת לבקר שם ולתקן ביום של הפוסט לפני בנית מפה. :upside_down_face:

אין בעיה, אבל ההגבלות עדיין קיימות ולא ימחקו את עצמן…
שבוע הבא נהגים שרוצים לצאת מרמת שלמה לא יקבלו ניווט תקין משעה לפני שבת (בגלל המעבר לשעון קיץ)

1 Like

תפסת אותי בלי מחשב אז טרם הספקתי להסיר מההודעה הקודמת שלי ומהטלפון אי אפשר להסיר בגלל הJB :slight_smile: אל דאגה, יטופל בהמשך היום כשאפתח את המחשב.

1 Like

חברים, אתם אחלה!

יש מצב שתוכלו להוסיף את הפיצול לנתיבים? אני לא יודע איך עושים את זה.

לדוגמא - כשיורים לכיוון היציאה זה נהיה שני נתיביםומהם מתפצל נתיב שלישי ימני, הימני משתלב להרב שך, השמאלי ישר ושמאלה, והאמצעי ישר. וכנ”ל גם כשעולים.

נ.ב. לא נראה לי שזה כ”כ זמני, כי אמרו שיוסיפו שם גם רמזורים.

תודה רבה!

הכוונה שהמבנה כרגע הוא זמני ויכולו שינויים נוספים.
נמתין עוד כמה ימים, אני מנסה לבדוק גם מול העירייה את ההסדר הסופי שם וכך נדע איך לפעול בצורה הכי מדויקת.

הצומת עודכנה בהתאם לתוכנית המדויקת שהתקבלה באדיבות מחברת מוריה.
לדעתי אין שם צורך בנתיבים. רוב הכיוונים גם לא עומדים בכללים להוספה.

בכללי המצב שם מאוד פשוט וטבעי: נתיב ימני לפניה ימינה, נתיב שמאלי לפניה שמאלה. כל הנתיבים ממשיכים ישר.

בעתיד יופעלו בצומת רמזורים וכשאלה יוקמו נדאג גם להוסיף אותם.

תגיות לחיפוש: כביש 22. רמת שלמה.

1 Like