Adding new gas stations - manual

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Timbones » Sat Sep 22, 2012 9:48 am

wine4sure wrote:Well the point of my other example was that the automatically imported one was in the middle of a field some distance away, and not in the right place at all.

The accuracy of the imported data varied wildly between data sources. This particular gas station was spot on. If it was a significant distance away (say more that 0.1 of a mile), then it wouldn't have appeared in the client as a duplicate.
Timbones(6) • UK Coordinator • Forum Moderator • Global Wiki Moderator • Routing Expert
Extensions: WME Colour HighlightsWME Route TesterWME Geometries
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6585
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 915 times
Been thanked: 2501 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby enlongo » Tue Oct 02, 2012 7:31 am

Hi all,

I have a problem adding a new gas station. When I try to save the changes (as written in the wiki), I get this message:

"You have no permissions to make some of the changes. Please check and try again".

The gas station I'm trying to add is on a route that I usually drive on and I don't understand the reason of this message.

Could you help me?

Thanks a lot

Enio
enlongo
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 18, 2011 7:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 02, 2012 3:06 pm

What country are you in? (It would be helpful to at least add your country to your forum profile so it shows with your posts.)
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 9.3.2 | Waze v4.7.0.1
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23480
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1085 times
Been thanked: 4610 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby bluepawel » Thu Nov 08, 2012 6:23 pm

In new editor I have most of the gas station without brand set. Whenever I'm trying to set brand, click somewhere else and then return to this gas station, the brand field is empty again.
bluepawel
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 19, 2012 11:43 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby wroadd » Thu Nov 08, 2012 7:07 pm

bluepawel wrote:In new editor I have most of the gas station without brand set. Whenever I'm trying to set brand, click somewhere else and then return to this gas station, the brand field is empty again.

PRoblem found, they are working on it:

viewtopic.php?f=10&t=31044#p285972
Waze Global Champ, (Re)tired
Hardware: THL T11 & iPhone 5S
Car: Opel Insignia : blueish grey
wroadd
 
Posts: 1839
Joined: Mon Oct 04, 2010 4:35 pm
Location: Szeged,Hungary
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby wroadd » Sun Nov 11, 2012 10:10 am

Gas station's brand field is fixed...
Waze Global Champ, (Re)tired
Hardware: THL T11 & iPhone 5S
Car: Opel Insignia : blueish grey
wroadd
 
Posts: 1839
Joined: Mon Oct 04, 2010 4:35 pm
Location: Szeged,Hungary
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby myoman » Sat Dec 22, 2012 8:25 am

Thank you so much for the link it was very helpful I kept getting errors when saving
myoman
 
Posts: 5
Joined: Sat Dec 08, 2012 12:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby sk2380 » Sun Dec 23, 2012 11:48 pm

Unholy wrote:Hi guys,

We added a new wiki article on how to edit new gas stations to Waze's maps.
Thank you Ron Jackson!

Here's the link- http://tinyurl.com/addWazegas




Ori


Hi,
Many Thanks Ori for the link. As you must be knowing that in India Gas Station Feature is still to be activated, this link will help other Users a lot.

Thanks once Again.
sk2380
CM India

ImageImageImageImageImageImageImageImage
sk2380
 
Posts: 183
Joined: Thu Nov 18, 2010 8:41 pm
Location: India
Has thanked: 46 times
Been thanked: 64 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby tchescat » Wed Jan 16, 2013 10:47 pm

Just used to add a station; very helpful! Thank you!
tchescat
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 13, 2010 4:11 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby azmisaid99 » Thu Jan 17, 2013 2:18 am

Can we use gas station symbol instead of landmark area?
azmisaid99
 
Posts: 7
Joined: Sun Jan 06, 2013 4:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher, Rfrsw101