Adding new gas stations - manual

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Unholy » Tue Sep 04, 2012 8:42 am

Artuuras wrote:In the Editor on INTL server under + sign, in addition to +road, +roundabout and +landmark we already have options +gas station and +parking lot.
Somebody, wiki editors, change The Wiki please. http://tinyurl.com/addWazegas I have not experience in that, I'm just map editor :(



Thanks Artuuras,

We updated the wiki.


Ori
Image
Unholy
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 796
Joined: Thu Aug 06, 2009 2:42 pm
Location: Waze HQ
Has thanked: 317 times
Been thanked: 1081 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Unholy » Mon Aug 20, 2012 1:33 pm

dovos wrote:Up.
How to remove duplicates? Where to write about this problem? There passed week, and the answer and isn't present



Hi,

We will fix these duplicates.
Thank you for letting us know.


Ori
Image
Unholy
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 796
Joined: Thu Aug 06, 2009 2:42 pm
Location: Waze HQ
Has thanked: 317 times
Been thanked: 1081 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Unholy » Tue Aug 07, 2012 8:39 am

dovos wrote:Hello!
How I can remove the identical and duplicated names of gas station in Russia, in Papyrus?



Hi,

Can you please give me an example?
Where do you see identical and duplicated gas stations?


Thanks,

Ori
Image
Unholy
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 796
Joined: Thu Aug 06, 2009 2:42 pm
Location: Waze HQ
Has thanked: 317 times
Been thanked: 1081 times

Adding new gas stations - manual

Postby Unholy » Mon Jul 23, 2012 12:55 pm

Hi guys,

We added a new wiki article on how to edit new gas stations to Waze's maps.
Thank you Ron Jackson!

Here's the link- http://tinyurl.com/addWazegas




Ori
Image
Unholy
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 796
Joined: Thu Aug 06, 2009 2:42 pm
Location: Waze HQ
Has thanked: 317 times
Been thanked: 1081 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Timbones » Sat Sep 22, 2012 9:48 am

wine4sure wrote:Well the point of my other example was that the automatically imported one was in the middle of a field some distance away, and not in the right place at all.

The accuracy of the imported data varied wildly between data sources. This particular gas station was spot on. If it was a significant distance away (say more that 0.1 of a mile), then it wouldn't have appeared in the client as a duplicate.
Timbones(6) • UK Coordinator • Forum Moderator • Global Wiki Moderator • Routing Expert
Extensions: WME Colour HighlightsWME Route TesterWME Geometries
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6799
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 984 times
Been thanked: 2723 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Timbones » Sat Sep 22, 2012 9:21 am

wine4sure wrote:There's a UR for a duplicate petrol station that's been puzzling me for a couple of days. This is for a petrol station I added manually ages ago. So, now I'm guessing that the automatic thingy has also added this petrol station, but that it is very tiny, and in the middle of a field somewhere. How on earth do I find it so I can delete it and close the UR? I've looked and looked.

The automatically imported gas station would have been in that same place, and has probably been deleted already. I think there's a bug in the system such that when a landmark is deleted, the gas station is not removed from the list. I have failed to convince Waze that this is happening. (You could try reporting this to them yourself, but you can expect a very frustrating conversation.)

Ori: please check Support Ticket [#466FE2DCF-429DFA]
Timbones(6) • UK Coordinator • Forum Moderator • Global Wiki Moderator • Routing Expert
Extensions: WME Colour HighlightsWME Route TesterWME Geometries
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6799
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 984 times
Been thanked: 2723 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Timbones » Mon Aug 20, 2012 10:46 am

There's a bug in Waze's system, whereby deleted gas stations don't get removed from the list of results in the client.

PS: dovos was talking about duplicate brands in the editor.
Timbones(6) • UK Coordinator • Forum Moderator • Global Wiki Moderator • Routing Expert
Extensions: WME Colour HighlightsWME Route TesterWME Geometries
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6799
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 984 times
Been thanked: 2723 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby tchescat » Wed Jan 16, 2013 10:47 pm

Just used to add a station; very helpful! Thank you!
tchescat
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 13, 2010 4:11 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Tanusheff » Tue Oct 22, 2013 8:22 am

There are no gas stations brands in Bulgaria, how may I add some?
Tanusheff
 
Posts: 2
Joined: Mon May 13, 2013 7:47 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby stevewfl » Sun Jan 11, 2015 3:44 pm

SabbraCadabra wrote:Would be nice to have a list with all the supervisors...


+1

Wondering if there is a list of all local supervisors/moderators too?
stevewfl
 
Posts: 39
Joined: Tue Jan 06, 2015 12:58 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]