Adding new gas stations - manual

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Adding new gas stations - manual

Postby dmcconachie » Sat Sep 22, 2012 9:24 am

Most, not all, stations were imported. Many locations are not exact though and all need to be checked, enriched and verified on Timbones' Checker. Think there's a dedicated thread in the UK Forum.

via Tapatalk
dmcconachie • UK Country Admin • Forum Moderator • Former Global Champ
Nexus 4 • Android 4.3
UK WikiFB PageForum FAQCurrent status
dmcconachie
 
Posts: 6016
Joined: Sat May 22, 2010 11:44 pm
Location: Edinburgh, UK
Has thanked: 80 times
Been thanked: 260 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby doomedtx » Sun Mar 24, 2013 3:00 am

I haven't seen any word on the NA server in a while. Any idea when adding stations will be available? For now I just mark a lot of URs as solved or not identified. Wish I could msg them directly but that's a different feature request :D
ImageImage
AM for Arkansas
doomedtx
 
Posts: 205
Joined: Tue Oct 13, 2009 12:40 pm
Has thanked: 21 times
Been thanked: 6 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby Dormant » Tue Jul 31, 2012 10:15 am

I fixed the manual page for Australia so that it shows the correct information, However I think that the person who was making it was showing artistic license.
ImageImage
Area Manager: Victoria, Australia
Dormant
 
Posts: 16
Joined: Sat Dec 03, 2011 11:48 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby dovos » Tue Aug 07, 2012 8:06 am

Hello!
How I can remove the identical and duplicated names of gas station in Russia, in Papyrus?
Image
dovos
 
Posts: 18
Joined: Thu Aug 05, 2010 12:43 pm
Location: Russia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby dovos » Wed Aug 08, 2012 6:03 pm

Unholy wrote:Hi,
Can you please give me an example?
Where do you see identical and duplicated gas stations?

For example:
Image
in Russia it is:
1)Газпром Нефть - it's duplicated name
Газпромнефть - it's the unique and original name of gas stations
2)Рос&Нефть - it's duplicated name
Роснефть - it's the unique and original name
3)ТНК - it's the unique and original name of gas stations
ТНК-BP - it's duplicated name
4) Татнефть - it's the unique and original name of gas stations
ТатНефть - it's duplicated name

Thank you!
Image
dovos
 
Posts: 18
Joined: Thu Aug 05, 2010 12:43 pm
Location: Russia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby dovos » Mon Aug 20, 2012 6:30 am

Up.
How to remove duplicates? Where to write about this problem? There passed week, and the answer and isn't present
Image
dovos
 
Posts: 18
Joined: Thu Aug 05, 2010 12:43 pm
Location: Russia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby dovos » Mon Aug 20, 2012 1:46 pm

Unholy, Thank you!
Image
dovos
 
Posts: 18
Joined: Thu Aug 05, 2010 12:43 pm
Location: Russia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby emerson42 » Fri Aug 24, 2012 2:19 pm

It seems like there is the ability to add Gas Station landmarks on the US editor, or at least I've been doing so. Perhaps they aren't linked to the actual display on the client, but they do exist in our map. I know our client has the corresponding gas stations as well.
emerson42
 
Posts: 18
Joined: Thu Feb 04, 2010 5:49 pm
Location: Houston, Texas
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Adding new gas stations - manual

Postby enlongo » Tue Oct 02, 2012 7:31 am

Hi all,

I have a problem adding a new gas station. When I try to save the changes (as written in the wiki), I get this message:

"You have no permissions to make some of the changes. Please check and try again".

The gas station I'm trying to add is on a route that I usually drive on and I don't understand the reason of this message.

Could you help me?

Thanks a lot

Enio
enlongo
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 18, 2011 7:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding new gas stations - manual

Postby foxitrot » Tue Oct 22, 2013 12:10 pm

itaush wrote:There are no gas stations brands in Bulgaria, how may I add some?

|
V
petervdveen wrote:It's up to the coordinators and country managers to ...

...ask the Support for these.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new crashing Android 3.7.xx.yyy (SG-A2 JealousBin).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5267
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 828 times
Been thanked: 466 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: hernan_vasquez, PhantomSoul