[Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.5 Nov 16

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby floppyrod84 » Tue Oct 30, 2012 7:18 am

Could you start adding the release date to the topic thread please? It's hard to keep up with all these updates.

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
floppyrod84
 
Posts: 2569
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 46 times
Been thanked: 45 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby iainhouse » Mon Oct 29, 2012 10:20 pm

Timbones wrote:Okay, I really think I've got it now. Tested in Firefox, Chrome and Tampermonkey.


Hurrah! :D

Now working correctly on Chrome. Thank you Tim. :mrgreen:
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 7498
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1443 times
Been thanked: 4939 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby Timbones » Mon Oct 29, 2012 10:03 pm

Okay, I really think I've got it now. Tested in Firefox, Chrome and Tampermonkey.

v1.4.2 - http://userscripts.org/scripts/show/141050
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6678
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 973 times
Been thanked: 2608 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby TheDane » Mon Oct 29, 2012 12:16 pm

As many have said before - GREAT work/Job on this script! Really highlights (pun intended) the many errors in the maps... Even from what should have been experienced editors that are high on a given country/states ranking list.

Must agree both with others and Tim - turn colouring seems to work in some places and others not - can't figure out when what applies.

There is definately a different behaviour in version 1.3 vs. 1.4.1 on FF as well as GC on Win 7. Found a place where there where x soft turns - segments turned yellow in v. 1.3 and nothing in v. 1.4.1.

Road segment speeds only appear at zoom level 200M /100 Feet and higher valuies, ie. zoomed further out...

I can't actually see any difference between having the checkmark enabled or not in "Turn Warnings for selected nodes".

Please accept the above comments as a meager effort to help in the upkeeing uf the script.

Regards
TheDane

PS Let us know if we can do anything else to help out/aid in pinpointing the bug
TheDane
 
Posts: 70
Joined: Mon Jul 26, 2010 9:35 am
Location: Denmark / World server
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby mssusa » Mon Oct 29, 2012 11:33 am

It is not showing for me either. I upgraded this morning. I'm on latest Chrome too.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mssusa
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 308
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:27 am
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Has thanked: 10 times
Been thanked: 2 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby wl02703 » Mon Oct 29, 2012 11:04 am

I'm using Chrome 24.0.1305.3 dev-m and I don't see any highlights either. In v1.4 I was seeing the yellow & purple highlights but no u-turns (red highlights). Now I don't see any turn warnings at all.

And yes, I have the checkbox ticked. :D
wl02703
 
Posts: 168
Joined: Sun Jul 24, 2011 9:17 am
Location: Chester, UK
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby iainhouse » Mon Oct 29, 2012 9:56 am

Timbones wrote:Looks like a bug specific to Firefox. Works fine in Chrome. I'll see what I can do...


I'm using Chrome - Version 22.0.1229.94 m
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 7498
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1443 times
Been thanked: 4939 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby Timbones » Mon Oct 29, 2012 9:48 am

iainhouse wrote:Still no highlights on those nodes I quoted before.

Looks like a bug specific to Firefox. Works fine in Chrome. I'll see what I can do...
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6678
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 973 times
Been thanked: 2608 times

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby pnordi » Mon Oct 29, 2012 3:33 am

First off, thanks for the great tool and keep up the good work.

I am also not seeing any reverse connections, u-turns, or soft-turns in v1.4.1.

And, maybe this one is user error, I'm not getting any speed data.
pnordi
 
Posts: 43
Joined: Fri Sep 21, 2012 2:20 pm
Location: Farmington, UT
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Script to add Highlights for Segments & Landmarks - v1.4

Postby iainhouse » Mon Oct 29, 2012 12:28 am

Timbones wrote:Anyway, this issue fixed in v1.4.1 :D


Perhaps not, I'm afraid. Still no highlights on those nodes I quoted before.

I've opened the JavaScript console. When I select the selfcon node, I get
Uncaught TypeError: Object 121371770,121371770 has no method 'first'


and for the revcon node get
Uncaught TypeError: Object 121376514,121369626 has no method 'first'


There appears to be an error count next to each error message that increases rapidly whilst I leave the node selected.
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 7498
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1443 times
Been thanked: 4939 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron