[Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.5 Nov 16

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.5 Nov

Postby TheDane » Fri Nov 16, 2012 4:38 pm

Thanks Tim!

yet another bunch of improvements :-)

I have only one observation:
Filter by Editor effects Unterminated roads... I cant seem to see in the changelog if this is by design or a glitch.
TheDane
 
Posts: 70
Joined: Mon Jul 26, 2010 9:35 am
Location: Denmark / World server
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.5 Nov

Postby Timbones » Fri Nov 16, 2012 3:42 pm

After getting a mention on the Waze blog today, I figured it was time to publish this latest release...

> Latest published version is v1.5: http://userscripts.org/scripts/show/141050 [ img ]

  • Show city names with state and country if near a border
  • Show matching city in alternate streets with dashed yellow (thanks skbun)
  • Highlight nodes on main roads that have revcon or selfcon
  • Highlight segments with no nodes (red) and unbroken loops (lime)
  • Highlight segments by anonymous editors (usa_* and world_*)
  • Notification of updated version at userscripts.org
  • Minor tweaks and improvements

(Note: this is functionaly identical to Beta v1.4.7, so don't feel you have to upgrade if you have that already)

:ugeek:
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6698
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 978 times
Been thanked: 2622 times

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby GizmoGuy411 » Fri Nov 16, 2012 2:00 pm

youncs wrote:...

I guess it doesn't matter much at the moment, the editor is all buggy, constant permalink just to keep going.


Off topic here, but bears repeating. If you are still having these issues, try to turn off the "Landmark" layer, and THEN click on Permalink. This seems to be a viable workaround for some of us.
GizmoGuy411
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1406
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 654 times
Been thanked: 430 times

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby youncs » Thu Nov 15, 2012 3:39 pm

Nevermind,

applied for AM, it's all there.
I was confused because last version the info was visible at lvl 0.
youncs
 
Posts: 139
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:01 pm
Location: Jacksonville, FL
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby youncs » Tue Nov 13, 2012 2:22 pm

Ah, no, I'm level 1 however in the previous version I was able to look at connectivity issues with segments and nodes.

Is this disabled in the new version except for 3 and above?

I guess it doesn't matter much at the moment, the editor is all buggy, constant permalink just to keep going.
youncs
 
Posts: 139
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:01 pm
Location: Jacksonville, FL
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby youncs » Tue Nov 13, 2012 2:20 pm

Timbones wrote:Did you enable the advanced option [ ] Turn Warnings for Selected Nodes?


[ img ]

I dunno man. Advanced options? Where is the turn warning checkbox located?
youncs
 
Posts: 139
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:01 pm
Location: Jacksonville, FL
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby youncs » Mon Nov 12, 2012 9:46 pm

Hate to be an arse,

I can't seem to find the location of the option check box "warnings for selected nodes". I read earlier posts (page 25?) where people had the same problem as me but apparently the option was more obvious to them because they found it right away and apologized for being so blind. I may have to do the same. It's not with the other highlighter options or on the node/street info box when you select one.
youncs
 
Posts: 139
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:01 pm
Location: Jacksonville, FL
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby youncs » Mon Nov 12, 2012 8:14 pm

Unless I missed something,

Since I updated to 1.4.2 I have no node / connectivity info. All else appears to work fine.

Google Chrome Version 23.0.1271.64 m

Tried uninstalling / installing, tried installing new highlights beta version, notta.

I guess it sounds like it's a relatable to a server issue then? Must be, I find myself losing the road layer info often and having to click permalink to make it accessible again. (Road layer visible but not selectable)
youncs
 
Posts: 139
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:01 pm
Location: Jacksonville, FL
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby Wajo357 » Mon Nov 12, 2012 8:00 pm

Is the 'warnings for selected nodes' supposed to show for ALL bad nodes or just for the highway, primary roads, etc?
Wajo357
 
Posts: 363
Joined: Thu Dec 08, 2011 12:16 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] Highlights for Segments & Landmarks - v1.4.2 Oc

Postby SverkerN » Mon Nov 12, 2012 7:33 pm

Timbones wrote:Can now theoretically highlight usa_* and world_* editors, though I haven't tested this.

Enjoy! :mrgreen:

Thanks Tim! I can confirm that world_* editors shows up in the Filter by Editor dropdown. :D

/Sverker
SverkerN
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1965
Joined: Thu Sep 30, 2010 4:13 pm
Location: Sweden
Has thanked: 64 times
Been thanked: 189 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: rgatland