[SOLVED]Inserting Roundabout?

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: [SOLVED]Inserting Roundabout?

Postby dknight212 » Mon Nov 26, 2012 10:45 am

Make sure you give your new road segments a city and name otherwise they appear red in the editor and will not navigate on the client. Also when posting a query it often helps to put the location in the title, that way a local editor may be able to help you.
David (not Dave!) Knight • Samsung Galaxy Note 2 (CM10.1.3) • Ubuntu (latest)
UK Country AdminArea Manager for London
UK links: UK WikiUK ForumWaze UK on FacebookBecome a UK Area Manager
dknight212
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4866
Joined: Sun Apr 24, 2011 9:21 am
Location: London, UK
Has thanked: 452 times
Been thanked: 567 times

[SOLVED]Inserting Roundabout?

Postby jumperger » Sun Nov 25, 2012 11:53 pm

Could somebody give me a hint to insert a roundabout at this permalink: LINK

I red the tutorial about creating roundabouts but couldn't get it to work.

Thanks
jumperger

EDIT: it worked, I hab to open the permalink i a new window an everything was fine.
Thanks
jumperger
 
Posts: 10
Joined: Sun Nov 18, 2012 10:55 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: C05paco, macumbamacaca