[Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.6 2014-12-23

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.2 2014-08-26

Postby AlanOfTheBerg » Wed Aug 27, 2014 1:34 am

I have no issues with prod WME, but beta WME does give me the API check error on W.Action.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4386 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.0 2014-08-18

Postby AlanOfTheBerg » Thu Aug 28, 2014 4:26 am

bgodette wrote:Fixed and published.

Working much better now!

However, in that example I provided, now this link: https://www.waze.com/editor/?env=usa&lo ... 9,81376011 the extra junctions which are part of the loop split do not have turns enabled. I think that by default they should be.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4386 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.6 2014-12-23

Postby AlanOfTheBerg » Tue Jan 13, 2015 9:50 pm

BellHouse wrote:Just to be sure: which version of JNF are you running? I am not aware that the current 0.0.9.6 produces any button "Automatically fix node (Q)".

That's not a button, but it is text suggesting that you tap 'Q' on the keyboard to fix.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4386 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.6 2014-12-23

Postby AlanOfTheBerg » Mon Apr 06, 2015 5:41 pm

Olestas wrote:Just if you have toolbox, don*t install this script. Its already embedded.

The functionality is slightly different though? JNF standalone enabled u-turns at dead ends and Toolbox embedded disables them? Or did that get changed in TB? I know for sure JNF enables them.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4386 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.7.5 Dec 23 2012

Postby AlexN-114 » Thu May 30, 2013 9:50 am

olestas wrote:Hmm, script not working?

With FireFox I have no problem. Since Chrome version 27, it does not work correct native. But I deinstalled, installed Tampermonkey and installed it again in Tampermonkey - and it worked perfect again (and many other scripts) ;)
best regards Alex ;)
AM Waldviertel (NÖ)/Forest quarter (Lower Austria) / CM Austria / GC
Image
HiLiCi @ greasyfork.org or @ userscripts.org
AlexN-114
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 541
Joined: Thu Jun 21, 2012 7:22 pm
Location: Wien, Österreich (Vienna, Austria)
Has thanked: 195 times
Been thanked: 285 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.0 2014-08-18

Postby AlexN-114 » Tue Aug 19, 2014 8:21 am

bgodette wrote:Updated and Chrome Webstorized.
Version 0.0.9.0
This is now a Chrome Webstore Extension
Chrome Webstore

Is this version also available for Greasemonkey and FF?
best regards Alex ;)
AM Waldviertel (NÖ)/Forest quarter (Lower Austria) / CM Austria / GC
Image
HiLiCi @ greasyfork.org or @ userscripts.org
AlexN-114
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 541
Joined: Thu Jun 21, 2012 7:22 pm
Location: Wien, Österreich (Vienna, Austria)
Has thanked: 195 times
Been thanked: 285 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.7.5 Dec 23 2012

Postby andrewkjs » Thu Apr 18, 2013 5:06 am

doctorkb wrote:Totally agree.
I've enabled some u-turns in my 'hood so I can see how the routing works (when it is all enabled) -- particularly one at the end of a segment where my mailbox is (I usually pull a u-turn there anyhow, and Waze thinks I need to drive around the block to get home).

I'll let you know how that works out. :)

I've tested a few of these new u-turns on INTL and I couldn't get the client to take the u-turn route (and it's not a dead-end). It always ignored it and took a longer route. Weird, since the whole reason for fixing selfcons was to stop these incorrect u-turns from being used for routing in the first place.
Image
Area Manager: Petaling Jaya, Malaysia.
Waze Malaysia: FB | G+ | Forum | Wiki
andrewkjs
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 142
Joined: Thu Feb 04, 2010 2:24 pm
Location: Petaling Jaya, Malaysia
Has thanked: 30 times
Been thanked: 31 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.9.6 2014-12-23

Postby AndyPoms » Mon Aug 24, 2015 2:28 pm

Now that it looks like Waze is handling Dead-End U-Turns properly, can we have this script updated so it DISABLES the U-Turn at the end of a dead end?

With a U-Turn Disabled, if I go off route & turn down a dead-end street Waze will route me to the end of the street & tell me to make a U-Turn (I do this all the time in a parking lot at work while looking for a spot).

With a U-Turn Enabled, Waze will route me down a dead end street in the middle of my trip to make a U-Turn.

Waze still needs to resolve a few issue with U-Turns at dead-end streets as I've gotten two URs where users were routed off the highway, down a dead end with a disabled U-Turn, go get on a different highway that then merges back with the original highway. This is clearly the Traffic Avoidance system working - except for the U-Turn - the exit after the one users are being routed off backs up daily (the right lane is practically at a stand still, the middle lane is very slow as well (people merging right) and the left lane is probably doing 35-45 (where the speed limit is 55 (or maybe 65). I've reported these U-Turns using the routing form already.
Image
Waze Champ & Forum Moderator
USA Country Manager
Senior Area Manager: State of Connecticut
Wiki: Editing | Best Practices | FAQ
AndyPoms
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7003
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:34 pm
Location: Hartford, CT
Has thanked: 126 times
Been thanked: 1255 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.7.5 Dec 23 2012

Postby ArlenBystander » Sun Feb 02, 2014 12:40 am

I am getting the following error on the beta version of WME for the USA:

Code: Select all
WME Junction Node Fixer has failed to load due to API check: wazeModel


I'm running the latest version of Chrome for MacOS and version 0.0.7.6 of JNF. FYI, I do not see the error on the regular version of WME.
Image
CM: USA / AM: Chicago & suburbs / WME βeta Tester
Resources: Map Editing | Best Practices | Road types/USA | Illinois Mapping | IL Functional Class Map
ArlenBystander
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 470
Joined: Fri Oct 26, 2012 11:42 am
Location: Chicago western suburbs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 195 times

Re: [Script] WME Junction Node Fixer v0.0.8.2 2014-01-29

Postby Arnoniem » Fri Feb 07, 2014 8:05 am

I installed the latest JNF yesterday by dragging into ext. window. It worked OK, with develop mode on.
But today i got the message that all extensions were disabled, if not coming from the chrome store. and there's a checkbox to re-enable them, but on the JNF and other waze tools, its grey. So not working currently, also in dev.mode as said. :(

Using Chrome 33.0.1750.70 beta-m

Going to install the tampermonkey now.
Waze Champs BeNeLux Waze Champs UAE Waze Android Beta Testers
CM:The Netherlands CM:U.A.E. CM:Oman
ImageImageImage
Arnoniem
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1707
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 184 times
Been thanked: 345 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users