House numbers mechanism update- NA only

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby AlanOfTheBerg » Fri Jan 11, 2013 10:08 pm

It appears this started as House Numbers are not currently available. No idea when they actually disappeared, though.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2245 times

House numbers mechanism update- NA only

Postby AlanOfTheBerg » Sat Jan 12, 2013 12:19 am

bigbear3764 wrote:
AlanOfTheBerg wrote:It appears this started as House Numbers are not currently available. No idea when they actually disappeared, though.


Noticed about a week ago they were gone.

I have not been observant then. :/


iOS and Tapatalk have conspired to screw up this post.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2245 times

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby AlanOfTheBerg » Mon Jan 21, 2013 11:29 pm

chagen666 wrote:
Dec 31st, 2012 shirlig wrote: ... then the house numbers layer will be down for about a month. ...

And they didn't go down until a few days into January if I remember correctly.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2245 times

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby bigbear3764 » Fri Jan 11, 2013 10:29 pm

AlanOfTheBerg wrote:It appears this started as House Numbers are not currently available. No idea when they actually disappeared, though.


Noticed about a week ago they were gone.
Image
AM Chicagoland Area
CM North America
ILL Wiki
ILL To-Do
bigbear3764
Waze Mentor
Waze Mentor
 
Posts: 1584
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 381 times

House numbers mechanism update- NA only

Postby bigbear3764 » Sat Jan 12, 2013 12:24 am

I'm usually not either, must have been clicking in one of my scripts and noticed something missing. Light bulb.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Image
AM Chicagoland Area
CM North America
ILL Wiki
ILL To-Do
bigbear3764
Waze Mentor
Waze Mentor
 
Posts: 1584
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 381 times

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby chagen666 » Mon Jan 21, 2013 10:01 pm

Dec 31st, 2012 shirlig wrote: ... then the house numbers layer will be down for about a month. ...
Image
chagen666
 
Posts: 130
Joined: Fri Jul 06, 2012 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby kharips » Mon Jan 21, 2013 9:06 pm

Is there any update on this or viewtopic.php?f=10&t=35194 ?

The house numbers seem to be still down, any ETA on when they will become editable again?
kharips
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 19, 2013 8:03 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby kodi75 » Thu Jan 31, 2013 3:14 am

See the second message in this thread.
kodi75
 
Posts: 297
Joined: Mon Jul 02, 2012 3:43 am
Location: Central Maryland
Has thanked: 214 times
Been thanked: 44 times

House numbers mechanism update- NA only

Postby shirlig » Mon Dec 31, 2012 9:26 am

Hi guys,

As announced here, we're working on an improved mechanism to update house numbers.

This will currently affect NA WME only

The first stage of this process will start in about 48 hours and then the house numbers layer will be down for about a month.
During this time we will add house numbers that we recently obtained from external resources and rebuild all the tiles in the US.

These house numbers will be editable later in the editor (when we move to the new mechanism).

Please feel free to share with us other external resources that can provide house numbers.

Thanks!

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 1521
Joined: Mon Dec 21, 2009 6:31 am
Has thanked: 24 times
Been thanked: 970 times

Re: House numbers mechanism update- NA only

Postby t12121 » Wed Feb 06, 2013 2:57 pm

I was wondering the same thing. My home is apparently 125 ft away from where waze thinks it is. For me its a minor annoyance. Would like to adjust the house numbers.
t12121
 
Posts: 12
Joined: Mon Dec 17, 2012 12:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]