Blank editor in Chrome

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderator: Unholy

Blank editor in Chrome

Postby khaytsus » Sat Jan 12, 2013 3:10 pm

Ever since last night, I haven't been able to use Chrome for the editor. I initially disabled all extensions and cleared cache, and today I tried a new incognito window. Nothing.

I've tried logging out and back in, Live Map, Edit etc.. not typing anything in manually, etc.. Always the same thing. Firefox is working fine, same computer.

Using Chrome Version 24.0.1312.52 beta on Fedora 17, 64 bit.

This is what I get... First, javascript console:

Uncaught ReferenceError: Microsoft is not defined
WME-ccdf17c7.js:1
Failed to load resource
https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcon ... ?v=7.0&s=1

Screenshot (right click and View Image if you want to see the whole thing, since for some reason Waze forum doesn't put scrollbars on mages). or here: https://dl.dropbox.com/u/334233/Waze/blank.png

Image
USA Country Manager
Central Kentucky Area Manager
AT&T LG G2 (AOKP 4.4.4)
Nexus 7 2012 (AOKP 4.4.4)
Samsung Galaxy Note (i717 AT&T; AOKP 4.4.4)
Image
khaytsus
 
Posts: 863
Joined: Tue Nov 03, 2009 10:43 pm
Location: Lexington, KY
Has thanked: 43 times
Been thanked: 84 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby gettingthere » Sat Jan 12, 2013 6:52 pm

I am having the same issue.
San Diego, California USA and Tijuana, Mexico
iPhone 6s Plus, iOS 9.3.1, Waze 4.4
Waze - PLEASE ADD CARPLAY SUPPORT
gettingthere
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6074
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 203 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby Spil » Sat Jan 12, 2013 7:00 pm

I've had no trouble with that issue for weeks, and still don't. Check your address bar -- is there a gray shield on the right-hand side of it? If so, click the shield and tell it to "Load anyway" -- that should get you back on, if it's the same problem that we had a couple of months ago.
I'm Spil, and I approve this message! :D
~ ~ AM: Upstate NY; CM: USA/Canada ~ ~
Wazing the I-86 Corridor with my Casio C771 G'zOne Commando
New York Editors: To-Do List!
Image
Spil
 
Posts: 1320
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 31 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby gettingthere » Sat Jan 12, 2013 7:11 pm

I don't see any gray shield. Are you referring to allowing both secure and unsecure content?

FWIW, I am using a Samsung Chromebox with ChromeOS version 23.0.1271.110. Clearing the cache didn't resolve either. No scripts installed.
San Diego, California USA and Tijuana, Mexico
iPhone 6s Plus, iOS 9.3.1, Waze 4.4
Waze - PLEASE ADD CARPLAY SUPPORT
gettingthere
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6074
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 203 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby Spil » Sat Jan 12, 2013 7:31 pm

gettingthere wrote:I don't see any gray shield. Are you referring to allowing both secure and unsecure content?
Yeah, that was the one that was the problem a while back. Not sure what your issue might be, then ... I'm having no problems with WME on Chrome (version 23.0.1271.97 m).
I'm Spil, and I approve this message! :D
~ ~ AM: Upstate NY; CM: USA/Canada ~ ~
Wazing the I-86 Corridor with my Casio C771 G'zOne Commando
New York Editors: To-Do List!
Image
Spil
 
Posts: 1320
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 31 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby gettingthere » Sat Jan 12, 2013 7:36 pm

Weird. It's working on my Samsung 550 Chromebook. Same version of Chrome OS.
San Diego, California USA and Tijuana, Mexico
iPhone 6s Plus, iOS 9.3.1, Waze 4.4
Waze - PLEASE ADD CARPLAY SUPPORT
gettingthere
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6074
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 203 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby vrih » Sun Jan 13, 2013 2:15 pm

I'm having this issue on both Firefox and Chrome.
vrih
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 10, 2010 8:10 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Blank editor in Chrome

Postby dknight212 » Sun Jan 13, 2013 3:23 pm

At the risk of me too, me too.

On chromium on Ubuntu 12.10. Firefox is fine.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
dknight212
 
Posts: 4964
Joined: Sun Apr 24, 2011 9:21 am
Location: London, UK
Has thanked: 473 times
Been thanked: 636 times

Re: Blank editor in Chrome

Postby vrih » Sun Jan 13, 2013 3:37 pm

This looks like it's being caused by a failed security certificate. If you go to the requested virtualearth url manually and accept the certificate (which isn't recommended just in case something nefarious has happened) then the map editor works. This is something that virtualearth need to fix on their end.
vrih
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 10, 2010 8:10 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Blank editor in Chrome

Postby dknight212 » Sun Jan 13, 2013 3:45 pm

vrih wrote:This looks like it's being caused by a failed security certificate. If you go to the requested virtualearth url manually and accept the certificate (which isn't recommended just in case something nefarious has happened) then the map editor works. This is something that virtualearth need to fix on their end.


Genius! This worked for me. Thanks
dknight212
 
Posts: 4964
Joined: Sun Apr 24, 2011 9:21 am
Location: London, UK
Has thanked: 473 times
Been thanked: 636 times

Next

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users