Iran forum

ایران

Moderators: adriansinger, Unholy, SabiRabi, BehnamNHappy

Iran forum

Postby ab212 » Wed Mar 13, 2013 6:44 pm

@sansibario

Hi sansibario, I saw that you are a new wazer, and yet edited very well the major junctions of the complex road network of the Tehran city.
Congratulations, keep it up you will become an expert of road mapping.

Regards
Rocco
روكو موريا
ab212
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:11 am
Location: Worldwide
Has thanked: 230 times
Been thanked: 141 times

Re: Iran forum

Postby ab212 » Thu May 07, 2015 10:05 am

BehnamNHappy wrote:Hi,
Tomorrow I'm going to have a trip in a winding road which is not on waze.
Is it possible to pave the road when there is no internet?
or any suggestions?


Hi Behnam,
It's difficult but not impossible.
First you have to open the waze application when you have an internet connection.
Locate the end point by scrolling the map with fingers, it is necessary to load the map you'll use when you start the navigation with the steamroller.
After reaching the destination, turn off the steamroller and without shutting down waze, be sure to get the internet signal, because the only way the coordinates of the road recorded and saved in your phone are transferred to the server of waze.

Let me know if it works.

Rocco
روكو موريا
ab212
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:11 am
Location: Worldwide
Has thanked: 230 times
Been thanked: 141 times

Re: Iran forum

Postby ab212 » Wed May 20, 2015 8:12 am

BehnamNHappy wrote:Hi,
There was a routing problem in 59 Chalus Rd. which I solved it, but I didn't understand whats wrong with this segment : https://www.waze.com/editor/?env=row&lon=51.07946&lat=35.94346&layers=1&zoom=6&segments=259482743
I get this error "Same Endpoints Drivable Segments (Slow)" :!:


Hi Behnam
I've also checked with the validator tool, and in fact finds in yellow that message that you have indicated. The road is perfect, I have taken action to correct only the geometry. Okay so.

Rocco
روكو موريا
ab212
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:11 am
Location: Worldwide
Has thanked: 230 times
Been thanked: 141 times

Re: Iran forum

Postby ab212 » Mon May 25, 2015 10:24 pm

BehnamNHappy wrote:Hi,
I can't add POI in this area : https://www.waze.com/editor/?env=row&lon=51.08960&lat=34.45942&layers=3105&zoom=6
saving error, What is the problem?!
didn't have any issue in other places.


Hi Behnam,
most likely you not edit places because the system has blocked you, having reported too many places that have not been approved.

Rocco
روكو موريا
ab212
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:11 am
Location: Worldwide
Has thanked: 230 times
Been thanked: 141 times

Re: Iran forum

Postby ab212 » Tue May 26, 2015 4:08 pm

BehnamNHappy wrote:
ab212 wrote:
BehnamNHappy wrote:Hi,
I can't add POI in this area : https://www.waze.com/editor/?env=row&lon=51.08960&lat=34.45942&layers=3105&zoom=6
saving error, What is the problem?!
didn't have any issue in other places.


Hi Behnam,
most likely you not edit places because the system has blocked you, having reported too many places that have not been approved.

Rocco


Hi Rocco,
Well the 1st places that I reported many days ago needed approval which they are approved after 4-5 days, from that time up to now I saved many places & they don't need approve any more. I also check & approve other users place reports. Even yesterday I added many places without any problem. even now i can add places, the problem is only in that area with I mentioned I can't save place & I receive saving error only in that area!


Hi Behnam,
I am informed and they replied that it is a bug of the system software, they were alerted the programmers, soon will solve it.

Rocco
روكو موريا
ab212
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:11 am
Location: Worldwide
Has thanked: 230 times
Been thanked: 141 times

Re: Iran forum

Postby amarock85 » Mon May 18, 2015 3:26 pm

States are not available in all countries.
Iran Map have to be more complete. There is still lot of work.
In France, for example, it's available since only several month. ;)
amarock85
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5046
Joined: Thu Jul 05, 2012 4:31 pm
Location: Mentoring Vendée & Loire-Atlantique, France
Has thanked: 415 times
Been thanked: 1088 times

Re: Iran forum

Postby amarock85 » Tue May 19, 2015 8:43 pm

BehnamNHappy wrote:I get this error "Same Endpoints Drivable Segments (Slow)" :!:

Yes, so you have to cut it to have 2 segments. ;)
amarock85
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5046
Joined: Thu Jul 05, 2012 4:31 pm
Location: Mentoring Vendée & Loire-Atlantique, France
Has thanked: 415 times
Been thanked: 1088 times

Re: Iran forum

Postby amarock85 » Wed May 20, 2015 6:26 am

amarock85
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5046
Joined: Thu Jul 05, 2012 4:31 pm
Location: Mentoring Vendée & Loire-Atlantique, France
Has thanked: 415 times
Been thanked: 1088 times

Re: Iran forum

Postby BehnamNHappy » Wed May 06, 2015 9:01 pm

Hi,
Tomorrow I'm going to have a trip in a winding road which is not on waze.
Is it possible to pave the road when there is no internet?
or any suggestions?
BehnamNHappy
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1010
Joined: Sat Apr 18, 2015 2:04 pm
Has thanked: 237 times
Been thanked: 360 times

Re: Iran forum

Postby BehnamNHappy » Fri May 08, 2015 7:05 pm

Dear Rocco,
Thanks for your help.
Well I did the same solution you said,
The road was not completely without internet and usually after 5-6 KM I had net but slow (Edge) & I didn't shut off Waze before I reach the destination until I get 3G.
but it wasn't completely successful . some parts didn't drew and some parts drew strait line but unfortunately many parts of the road didn't drew at all! I don't know why because I had 2G & steamroller was showing red road beside me. and Waze opened that area for me that mean Waze received data from my app otherwise it would not able me to edit that area!
Now I am trying to complete the road with mac.
The worst thing is I just found it didn't detect I was on that road about 20-30 K.M. of the road so that area is not editable for me & the road will stay uncompleted :(

What is your suggestion about a 2 way sidetrack road type, should I set it as minor highway or any better choice?

Thanks,
Behnam
BehnamNHappy
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1010
Joined: Sat Apr 18, 2015 2:04 pm
Has thanked: 237 times
Been thanked: 360 times

Next

Return to Iran

Who is online

Users browsing this forum: No registered users