Page 1 of 7

Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Tue Sep 30, 2014 10:02 am
by Karstunen
Suomeksi / In Finnish:

Täytä hakemuslomake https://docs.google.com/a/waze.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dDFsSVJqRXlCbFVWZGVwY1o2c1FJMFE6MA#gid=0.

Hakemukset käsitellään nykyään Waze Suomen toimesta. Normaali hakemuksen käsittelyaika on muutamia päiviä ja käsittelyn (sekä mahdollisen hyväksymisen) jälkeen Wazen henkilökunta tekee tarvittavat muutokset järjestelmään.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Englanniksi / In English:

Please fill in the Request Form https://docs.google.com/a/waze.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dDFsSVJqRXlCbFVWZGVwY1o2c1FJMFE6MA#gid=0.

Your request will be reviewed by the Finnish Waze AM-jury. The process usually takes a few days to complete. After your request has been reviewed and accepted the Waze staff makes necessary changes to systems.

EDIT:

Juuri tuli sellainen parannus aluehakemuksiin, että haettavan alueen voi piirrellä wicket-työkalulla. Esim tällä

Esimerkkisessio alueen määrittämisestä -> https://youtu.be/bbyg1hL2dBI
Syntynyt POLYGON-koodi copy/pastella haettava alue-kenttään.

EDIT2:

Hakijat: pistäkää viestiä tähän perään kun on hakemusta laitettu. Jää muuten huomaamatta ja käsittelemättä. Lomake ei itse kerro mitenkään eteenpäin, että siihen on tullut jotain lisäyksiä.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Wed Nov 12, 2014 9:28 am
by Rainis_
Jos lähettää hakemuksen ja haettua aluetta ei myönnetä, niin tuleeko silloin jonkinlainen viesti että aluetta ei myönnetty. Kaksi hakemusta lähetin (n. Puolitoista viikkoa sitten) ja kummastakaan ei ole mitään kuulunut niin mietin vain että onko hakemukset hylätty vai eikö hakemuksia ole keritty arvioida.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Wed Nov 12, 2014 10:28 am
by Rainis_
Minkäsläiset kriiterit nyt manageriksi pääsemiseen on kun tuo prosessi siirtyi tänne suomen wazeen. Jos löydän alueen (tai joku täällä foorumilla pyytää piirtämään) jolla tietä puuttuu, niin voinko laittaa hakemuksen tulemaan.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Wed Nov 12, 2014 11:05 am
by Karstunen
RainYcoat wrote:Minkäsläiset kriiterit nyt manageriksi pääsemiseen on kun tuo prosessi siirtyi tänne suomen wazeen.


Kriteerit sinänsä eivät ole muuttuneet. Jos kiinnostus ja motivaatio hoitaa jotain tiettyä aluetta on korkealla, hakemusta sisään vaan.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Wed Nov 12, 2014 9:43 pm
by Karstunen
RainYcoat wrote:Jos lähettää hakemuksen ja haettua aluetta ei myönnetä, niin tuleeko silloin jonkinlainen viesti että aluetta ei myönnetty. Kaksi hakemusta lähetin (n. Puolitoista viikkoa sitten) ja kummastakaan ei ole mitään kuulunut niin mietin vain että onko hakemukset hylätty vai eikö hakemuksia ole keritty arvioida.


Tässä oli uuden prosessin käyttöönottovaikeuksia, hyväksytyt hakemukset pitää toistaiseksi lähettää käsityönä Waze HQ:lle eli on varsin alkeellinen järjestelmä kyseessä. :oops: Laitan tästä palautetta että saataisiin kehittyneempi versio käyttöön.

Suomi-Wazesta kyllä tulee hakijalle terveisiä, mikäli haettua aluetta ei myönnetä. AM-juryssä on tällä hetkellä 3 jäsentä (allekirjoittaneen lisäksi eps004 ja ranttine).

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Fri Nov 14, 2014 10:03 am
by ranttine
Nyt on tähänastiset hakemukset mennyt putken läpi. Sori, että kesti.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Sun Dec 07, 2014 11:18 am
by ranttine
Pientä tarkennusta itse hakemuksesta. Halutusta alueesta pitäisi ilmoittaa ainakin pikalinkki, jonka saa esimerkiksi näin: editorilla "menee" halutun alueen keskelle, zoomaa täysin ulos ja sitten klikkaa editorin oikeasta alakulmasta siinä koordinaattien vieressä olevaa linkkisymbolia (muistuttaa vinoa numeroa 8). Sen jälkeen selaimen osoitepalkista kopioidaan syntynyt linkki siihen hakemuslomakkeeseen.

Näyttää esim tältä -> https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... 045&zoom=0

Toinen vaihtoehto ilmoittaa alue on antaa alueen vasemman yläkulman ja oikean alakulman koordinaatit.

Lisäksi olisi hyvä käydä esittäytymässä tällä foorumilla. Onko tutustuttu kartan editoinnin perusteisiin wikipediassa (https://wiki.waze.com/wiki/Best_map_editing_practice)? Kuinka paljon on kokemusta kartan editoinnista? Missä päin? jne...

Lähinnä halutaan varmistaa, että aluemanagereilla on homma hanskassa :)

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 3:58 pm
by proffa71
Sellaisen pikku vinkki muille ettei mene samaan halpaan kuin minä: Jos käyttää selaimen zoomia pienentääkseen sivua että näytölle mahtuu enemmän näkyviin (pienempinäyttöisessä läppärissä kätevä apu) niin kannattaa muistaa nollata se 100% tasolle ennenkuin nappaa sen karttalinkin hakemukseen. Mulla oli zoomi 67% päällä niin näkymähän on jonkinverran suurempi kuin se 100% joka linkistä tietenkin aukeaa ja jonka sitten myös alueeksi sain :mrgreen:

Ei se mitään, oma moka ja tehdään nyt ensin hommat pois tuolla alueella kuin myönnettiin, siinäkin tulee menemään aika pitkä tovi mutta ajattelin tällaisen vinkin kirjoittaa ettei muille käy samaa lapsusta ;)

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Tue May 31, 2016 6:29 am
by FinToy
Jep, pari aluetta törkätty sisään.

Re: Aluevastaavahakemukset / Area Manager requests

PostPosted: Tue May 31, 2016 10:11 am
by ranttine
latvamik wrote:Jep, pari aluetta törkätty sisään.


Ranua OK, pitäis aktivoitua päivän parin sisällä. Vihti/Nummela alueen permalinkissä mätää. Osoittaa keskelle haagan liikenneympyrää Helsingissä. Pistätkö uuden sille alueelle?