Page 1 of 7

Re: Tietöitä

PostPosted: Mon Apr 18, 2016 6:08 am
by FinToy
Sama juttu on kun tulee Kakkostietä Turun moottoritielle. Siltatyö on moottoritiellä mutta myös kakkostien päässä on alempi nopeusrajoitus ja kapeat ajokaistat. Olen sitä jokusen aamun sinne merkkaillut mutta kun se ei pysy paikallaan niin kyllästyin...

Re: Tietöitä

PostPosted: Mon May 30, 2016 3:40 am
by FinToy
OnttoKaiku wrote:Tietyöt pitäisi saada merkittyä vaikutusalueen molempiin reunoihin aina kyseiseen suuntaan. Lisäksi itselle sattunut kohdalle esim. risteystyömaa, joka on 2km päässä oikeasta risteyksestä, sekä tietyö joka ilmoitetaan poikittaisesti tietyöhön nähden (=tiellä, jossa tietyö oli ei ilmoitusta tullut ruudulle, mutta poikittain tietyö-tien yli ajaessa ilmoitus tuli).

Jep, komppaan täältäkin. Olisi vielä mainiota saada se työmaan alennettu nopeusrajoituskin siihen ilmoitukseen mukaan, vaikkakin se sitten todellisuudessa alenisi sinne pätkittäin. Nykyisellään data on hyödytöntä.

Re: Tietöitä

PostPosted: Tue Jun 28, 2016 6:17 pm
by FinToy
Mikäs nyt tällä hetkellä on järkevin tapa merkata noita tietöitä kun Infotripla on pois pelistä? Jos täppään kotimatkalla tietyön vaikkapa ykköstien ja kakkostien risteykseen niin se katoaa puolessa tunnissa. Parempia ideoita?

Re: Tietöitä

PostPosted: Thu Jun 30, 2016 7:03 am
by FinToy
ranttine wrote:Eipä ole sitten muuta keinoa. Pysyy niin kauan, kun ohiajajat peukuttavat merkintää.

Eikä meillä ole mitään keinoa pidentää tuota ilmoituksen "hengissäpysymisaikaa"? Hiukan surkeaa täällä peräpohjolassa kun käyttäjiä näyttää jopa pk-seudulla olevan liian vähän.

Re: Tietöitä

PostPosted: Wed Feb 10, 2016 7:58 am
by Harriv2
Ilmoitin Wazessa näkyvän Länsiväylän ja Kauklahdenväylän risteyksessä Länsiväylällä olevan tietyön virheelliseksi Infotriplaan (tietyö on pohjoisempana Kauklahdenväylällä). Vastauksen mukaan Waze on sijoittanut tietyön väärään paikkaan, joten ei auttanut.

Re: Tietöitä

PostPosted: Tue Feb 09, 2016 6:50 am
by jjl8
Joo. Jos Liikennevirasto ilmoittaa vakavissaan, että jossakin on tietyö meneillään, milläpä sen tiedon kiistät. Työt voi olla vaikka viikkotolkulla seis ja jatkua sitten taas.

Re: Tietöitä

PostPosted: Tue Feb 16, 2016 11:11 am
by jjl8
Harriv2 wrote:Ilmoitin Wazessa näkyvän Länsiväylän ja Kauklahdenväylän risteyksessä Länsiväylällä olevan tietyön virheelliseksi Infotriplaan (tietyö on pohjoisempana Kauklahdenväylällä). Vastauksen mukaan Waze on sijoittanut tietyön väärään paikkaan, joten ei auttanut.


No jos Waze on laittanut merkin väärään paikkaan, pitäisikö antaa palaute Wazelle?

Re: Tietöitä

PostPosted: Wed Apr 08, 2015 7:56 pm
by Karstunen
Ehdottaisin tällä kokemuksella, että laitettaisiin toistaiseksi Infotriplan feedit pois päältä kunnes alkaa toimimaan. Joka on eri mieltä, niin ilmaiskoon perustelunsa piakkoin. Laitan "Telkkuun" terveisiä ensi viikolla jos ei muuta kuulu.

Re: Tietöitä

PostPosted: Sun Oct 01, 2017 7:14 am
by Kuiders
Raumalla on pari isompaa tietyötä nyt aloitettu. Olen laittanut editoriin "kommentit"
1 tietyö Harmaidenveljestenkatu - kukonkarinkatu

2 tietyö Aittakarinkatu - hankkarintie risteys

Miten nämä kuuluu merkata ja mikä on järkevin tapa ettei joka päivä tarvitse laittaa app kautta niitä.

Re: Tietöitä

PostPosted: Sun Oct 01, 2017 11:56 am
by Kuiders
ranttine wrote:
Kuiders wrote:Raumalla on pari isompaa tietyötä nyt aloitettu. Olen laittanut editoriin "kommentit"
1 tietyö Harmaidenveljestenkatu - kukonkarinkatu

2 tietyö Aittakarinkatu - hankkarintie risteys

Miten nämä kuuluu merkata ja mikä on järkevin tapa ettei joka päivä tarvitse laittaa app kautta niitä.


Jos tietöihin liittyy teiden sulkemisia, niin tieto tuonne Roadblocks needed topikkiin.

Tämä lienee yksi näistä tietöistä? Onko Luostarinkatu jo suljettu liikenteeltä?
Juurikin tuo kyseessä. Kukonkarinkadun kautta pääsee luostarinkadulle. Harmaidenveljestenkatu - kukonkarinkatu risteykseen väli suljettu. Olen laittanut editoriin kielletyksi kääntymiset katkaistun tien suuntaan.