WME Landmark Not Working

Image

Moderators: adriansinger, Unholy

WME Landmark Not Working

Postby arthurohara » Sun May 25, 2014 8:56 pm

If using all features in WME you will probably note "Landmark" is not working.

It is a temporary issue.

Post by AlanOfTheBerg » Thu May 22, 2014 5:27 pm

FYI, the beta editor for ROW has been updated with the new Places infrastructure. At this time, however, Places are still frozen even for beta testers. This freeze for testing is expected to be lifted in a few days.

https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=92348&p=784358&hilit=landmark#p783985
Arthur O Hara
Country Manager Ireland
Image
Waze Ireland Twitter @WazeIreland
http://goo.gl/cF4Rje
Tweet @arthurohara
http://goo.gl/dRr0Ld
Friend Me FB http://goo.gl/o2fjOI
Google Earth Imagery Updates: http://goo.gl/CIYBsn
arthurohara
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Wed Nov 02, 2011 8:40 am
Location: Leixlip, Ireland.
Has thanked: 28 times
Been thanked: 14 times

Re: WME Landmark Not Working

Postby davidg666 » Wed May 28, 2014 8:58 am

seriousarsonist wrote:Just thought if share this from the uk forum

New WME and Places (UK) https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?t=93987

Thanks Pip.

Unless anybody wants to go to the trouble of coming up with (and starting a discussion on) an Ireland-specific policy for mapping Places, I suggest we follow UK conventions (as we have done for many things, except road types and names) for Places, until and unless we decide to come up with any local conventions.

As with all map editing matters: in case of any doubt and/or confusion, let's discuss here on the forum. Since this is a new mapping feature, let's also be nice to each other until we all get used to it :)

seriousarsonist wrote:I was going to post it as a topic but I don't have permission

You don't have permission to post it where?

++David \ davidg666
Country manager for Ireland
AM for Dublin, Wicklow, Kilkenny, Wexford, Graiguenamanagh and Enniscorthy

Image
davidg666
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 382
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:58 pm
Location: Dublin, Ireland
Has thanked: 10 times
Been thanked: 53 times

Re: WME Landmark Not Working

Postby seriousarsonist » Tue May 27, 2014 10:58 pm

Just thought if share this from the uk forum

New WME and Places (UK) https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?t=93987

I was going to post it as a topic but I don't have permission

Pip


Level 5 Area Manager - North of Ireland
Tapatalk on iPhone
ImageImage
Area Manager for Northern Ireland. WME and App Beta Tester. Wazing long enough that the number 13 no longer exists
Comber WX: What the weather is like where I edit
seriousarsonist
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 805
Joined: Thu Sep 27, 2012 6:48 pm
Location: Northern Ireland
Has thanked: 182 times
Been thanked: 72 times

Re: WME Landmark Not Working

Postby seriousarsonist » Wed May 28, 2014 9:48 am

davidg666 wrote:As with all map editing matters: in case of any doubt and/or confusion, let's discuss here on the forum. Since this is a new mapping feature, let's also be nice to each other until we all get used to it :)


When are we not nice to each other ;) and I'm looking forward to the "discussions" on this one...

davidg666 wrote:You don't have permission to post it where?


here, in the Ireland forum, can reply but not post, guessing it's just a bug...

++David \ davidg666[/quote]
ImageImage
Area Manager for Northern Ireland. WME and App Beta Tester. Wazing long enough that the number 13 no longer exists
Comber WX: What the weather is like where I edit
seriousarsonist
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 805
Joined: Thu Sep 27, 2012 6:48 pm
Location: Northern Ireland
Has thanked: 182 times
Been thanked: 72 times


Return to Ireland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users