Page 4 of 4

Re: Road Shields

PostPosted: Mon Jul 07, 2014 8:35 pm
by Timbones
seriousarsonist wrote:Runway is the yellow cross and the railway is the Bangor Line running along side of the A2

Already disappeared from the latest beta version, just out now.

Re: Road Shields

PostPosted: Tue Aug 26, 2014 9:08 pm
by Timbones
Ah good. I don't seem to be able to see them from here.

Are they to your liking?

Re: Road Shields

PostPosted: Thu Aug 28, 2014 10:30 am
by Timbones
You get chopsticks? No fair!

Can you post a screenshot showing M and N roads, and I'll see if I can get them to tweak the colours...

Re: Road Shields

PostPosted: Thu Aug 28, 2014 4:16 pm
by Timbones
You can force the client to refresh the map via the Advanced Settings.

Re: Road Shields

PostPosted: Fri Oct 10, 2014 10:07 pm
by Timbones
Glad to see they've finally dealt with it! Enjoy your green shields. *envy*

:mrgreen:

Re: Road Shields

PostPosted: Sun Jan 11, 2015 4:16 pm
by Timbones
I'll let Waze know there's a problem with your shields...

Re: Road Shields

PostPosted: Mon Jan 12, 2015 12:58 pm
by Timbones
Waze say they've fixed it. Does it look better for you guys now?

If not, try refreshing your map data.

Re: Road Shields

PostPosted: Fri Feb 13, 2015 10:53 am
by Timbones
helvete666 wrote:Hi Timbones Can you check back with your Waze contact about the road shields, the N road shields are showing the writing in white when it should be yellow or gold, and if possible a white trim too?

I've sent in a request, with a picture. :)

Re: Road Shields

PostPosted: Tue Feb 17, 2015 3:33 pm
by Timbones
Waze tell me this will be fixed tomorrow. Let me know if they do...

Re: Road Shields

PostPosted: Sun Jan 11, 2015 1:52 pm
by YanisKyr
helvete666 wrote:Anyone elses shields not looking quite right? Mine are missing the yellow on the N shields and the R have no black, motor way seems fine, i'll try to upload a screenie


Are these blank boxes related to the road shields? http://j.mp/1wKWkQE