Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Tue Apr 30, 2013 7:01 am

porubcan wrote:Alan, problems with:
* forum loging off frequently (TT and browser)
* showing topics twice in TT
* random displaying/not displaying of stickies&announcements or other topics only (sometimes displaying correctly all topics) in TT

All those problems started just after the last forum maitenance. I haven't faced any of above before.

In my opinion it is the forum admin who should check with TT support as I don't posses vital information, e.g. which versions of TT software/componetcs are deployed on the forum...

All of this, +1. I've already tried clearing cache.
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4185
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 601 times
Been thanked: 623 times

Re: Forum Problems

Postby porubcan » Tue Apr 30, 2013 8:40 am

Disabling all developer's options (I had enabled mock locations and usb debugging) haven't helped

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5984
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 1692 times

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Thu May 02, 2013 8:32 am

Still the same problems. Did you find any solution porubcan?
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4185
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 601 times
Been thanked: 623 times

Re: Forum Problems

Postby porubcan » Thu May 02, 2013 9:45 am

Still suffering the same...

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5984
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 1692 times

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Thu May 02, 2013 10:51 am

I've deleted cache, deleted data, removed TT, reboot phone, reinstalled TT, no change.

I'm really fed up with this. Is anyone from Waze working on this?
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4185
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 601 times
Been thanked: 623 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Thu May 02, 2013 10:54 am

Guess not. I didn't do anything with it anymore...
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby davipt » Thu May 02, 2013 11:07 am

My forced re-login issues restarted, even with the cookies-clear-button trick :(
davipt
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2797
Joined: Tue Nov 02, 2010 8:51 am
Location: Oeiras, Portugal
Has thanked: 287 times
Been thanked: 606 times

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Thu May 02, 2013 11:41 am

deeggo wrote:I've deleted cache, deleted data, removed TT, reboot phone, reinstalled TT, no change.

I did this routine again, but then freshly searching waze forum in Tapatalk, instead of loading it from my TT account. No change.
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4185
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 601 times
Been thanked: 623 times

Re: Forum Problems

Postby foxitrot » Mon May 06, 2013 11:51 am

Last maybe a week and a half my Android Tapatalk is also getting problems accessing Waze forums - frequent re-logins, incomplete subforums or only repeated sets of just a few threads visible, etc.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7168
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2510 times
Been thanked: 1135 times

Re: Forum Problems

Postby jasonh300 » Mon May 06, 2013 12:08 pm

Forum view in both versions or Tapatalk doesn't show all the forums.

ImageUploadedByTapatalk 21367842073.402118.jpg
(203.65 KiB) Downloaded 2668 times



iOS Tapatalk 2 sucks.
jasonh300
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 408 times
Been thanked: 986 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot]