Problems with the website????

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Problems with the website????

Postby petervdveen » Tue Aug 02, 2011 1:21 pm

Probably you on the www server instead of the world server.
check your url if it starts with world.waze.com instead of www.waze.com ;)

--------------------
Waarschijnlijk komt dat omdat je ingelogd bent op de WWW server inplaats van de WORLD server.
WWW is alleen voor noord amerika (USA en Canada). De rest van de wereld zit op de world server.
Als je naar world.waze.com gaat zou alles goed moeten gaan.
Het forum zit voor het grootste deel op de www server. Als je vandaar uit naar het dashboard of de live map gaat gaat het inderdaad fout.

Er is trouwens ook een nederlands forum waar je ook terecht kunt met al je vragen:
viewforum.php?f=21

Groet, Peter 8-)
Coördinator BeNeLux
- Nederland Belgium Lëtzebuerg
ImageImageImageImage

peter@wazenederland.nl peter@wazebelgium.be
petervdveen
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 8135
Joined: Wed Mar 03, 2010 4:43 pm
Location: Netherlands
Has thanked: 220 times
Been thanked: 817 times

Problems with the website????

Postby zandhaas » Tue Aug 02, 2011 12:39 pm

Hello wazers,

This moning i was on the website, Live map and dashboard, and every thing seemed to be O.K.

I saw roads and I had a rank and some routes.

Now I only see the higways and all my personal information is gone.
What happened??????

I'm living in the Netherlands


Regards,

Peter
Samsung Galaxy S II - Android 2.3.3 - Waze 2.4.0.1
zandhaas
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 24, 2011 6:03 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problems with the website????

Postby zandhaas » Tue Aug 02, 2011 1:25 pm

that did the trick thanks for the quick reply.

Peter
Samsung Galaxy S II - Android 2.3.3 - Waze 2.4.0.1
zandhaas
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 24, 2011 6:03 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users