Wiki Login issues

Moderator: Unholy

Re: Wiki Login issues - UPDATE!!

Postby AlanOfTheBerg » Fri Jun 15, 2012 6:07 pm

NYdad wrote:Ive now been throught 2 nitely updates and everything is working perfectly AND i can now log into Wiki.

Sweet
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23615
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4828 times

Re: Wiki Login issues

Postby AlanOfTheBerg » Wed Jun 20, 2012 6:22 pm

kentsmith9 wrote:I too did notice that although my user name is "kentsmith9" with a lower case "k", after I log into the Wiki it says I am logged in as "Kentsmith9" with a capital "K". I tried logging in as either one and no problem here either.

mediawiki auto-capitalizes the first letter of all usernames. It's annoying.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23615
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4828 times

Re: Wiki Login issues

Postby AndyPoms » Tue Jun 05, 2012 4:07 pm

I ran into a problem with my username in the Wiki too. It choked on the 2nd capital letter...

So here I'm "AndyPoms", on the Wiki I'm "Andypoms".

I think the core issue is how Waze is case sensitive to usernames, where most websites either have a case insensitive username but have a display name that can be formatted as one likes or it's case sensitive for display only, but not login.
AndyPoms
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7215
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:34 pm
Location: Hartford, CT
Has thanked: 129 times
Been thanked: 1328 times

Re: Wiki Login issues

Postby argus-cronos » Fri Jun 15, 2012 1:04 pm

Usually wiki says i'm Argus-cronos but i can login with argus-cronos or both. Never had any problems with the wiki.
argus-cronos
 
Posts: 6483
Joined: Sat Apr 03, 2010 3:00 pm
Location: Basel, Switzerland
Has thanked: 884 times
Been thanked: 1105 times

Re: Wiki Login issues

Postby bobsk8 » Thu Jan 26, 2012 2:47 pm

I had the same problem this morning when I tried to log in from the Wiki Page. I finally found where someone posted to log in only at www.waze.com and then it worked correctly. The wiki link kept telling me my user name was not registered, or something similar.
bobsk8
 
Posts: 87
Joined: Thu Jan 26, 2012 1:58 am
Location: Atlanta, GA
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Wiki Login issues

Postby CBenson » Fri Apr 26, 2013 6:39 pm

Last night I had this issue on Chrome and Win7. Clearing my cache seemed to fix it.
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2356 times

Re: Wiki Login issues

Postby gettingthere » Tue Jun 05, 2012 4:12 pm

I would suggest contacting Waze Support. They should be able to advise on what to do to resolve this issue.

www.waze.com/support
gettingthere
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 6088
Joined: Fri Nov 05, 2010 5:30 am
Location: Southern California, USA
Has thanked: 42 times
Been thanked: 208 times

Re: Wiki Login issues

Postby ispyisail » Sat Jun 09, 2012 5:35 am

I have the same problem
ispyisail
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 3367
Joined: Tue Feb 21, 2012 11:59 pm
Location: New Zealand
Has thanked: 573 times
Been thanked: 554 times

Re: Wiki Login issues

Postby kentsmith9 » Wed Jun 20, 2012 4:58 am

I am running into a related issue. From FF 12 I have no problem. From Chrome 19.0 it works sometimes. From IE 7 (rarely use it) I get the "Login error:You have not specified a valid user name."

In all three cases I use the same login credentials.

argus-cronos wrote:Usually wiki says i'm Argus-cronos but i can login with argus-cronos or both. Never had any problems with the wiki.

I too did notice that although my user name is "kentsmith9" with a lower case "k", after I log into the Wiki it says I am logged in as "Kentsmith9" with a capital "K". I tried logging in as either one and no problem here either.

I have no problem logged in through both FF and Chrome at the same time right now, but IE is still refusing to let me log into the Wiki. Since I don't use it I personally don't care.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5552
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1485 times
Been thanked: 1691 times

Re: Wiki Login issues

Postby kentsmith9 » Fri Apr 26, 2013 2:45 pm

I notice a similar issue from my work computer/network that has not appeared on my home computer/network.

At work I have Firefox and various proxy servers operating. When I tried logging in from IE at work, things were better, but still not 100%.

What browsers are you using and can you try the others to see what they say?
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5552
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1485 times
Been thanked: 1691 times

Next

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]