Wiki Login issues

Moderator: Unholy

Re: Wiki Login issues - UPDATE!!

Postby NYdad » Fri Jun 15, 2012 6:07 pm

I took the plunge and tried changing my username on the dashboard from 'N_Ydad' to 'NYdad'. It took about 90 secs to process but the username successfully changed and didnt affect my points or ranking. Ive now been throught 2 nitely updates and everything is working perfectly AND i can now log into Wiki.
NYdad
Area Manager - SE Ohio
Athens & Hocking Counties
NYdad
 
Posts: 6
Joined: Sat Apr 21, 2012 8:00 pm
Location: SE Ohio - Athens & Hocking Counties
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Wiki Login issues - UPDATE!!

Postby AlanOfTheBerg » Fri Jun 15, 2012 6:07 pm

NYdad wrote:Ive now been throught 2 nitely updates and everything is working perfectly AND i can now log into Wiki.

Sweet
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 9.3.2 | Waze v4.7.0.1
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23478
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1084 times
Been thanked: 4594 times

Re: Wiki Login issues

Postby kentsmith9 » Wed Jun 20, 2012 4:58 am

I am running into a related issue. From FF 12 I have no problem. From Chrome 19.0 it works sometimes. From IE 7 (rarely use it) I get the "Login error:You have not specified a valid user name."

In all three cases I use the same login credentials.

argus-cronos wrote:Usually wiki says i'm Argus-cronos but i can login with argus-cronos or both. Never had any problems with the wiki.

I too did notice that although my user name is "kentsmith9" with a lower case "k", after I log into the Wiki it says I am logged in as "Kentsmith9" with a capital "K". I tried logging in as either one and no problem here either.

I have no problem logged in through both FF and Chrome at the same time right now, but IE is still refusing to let me log into the Wiki. Since I don't use it I personally don't care.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5049
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1277 times
Been thanked: 1496 times

Re: Wiki Login issues

Postby AlanOfTheBerg » Wed Jun 20, 2012 6:22 pm

kentsmith9 wrote:I too did notice that although my user name is "kentsmith9" with a lower case "k", after I log into the Wiki it says I am logged in as "Kentsmith9" with a capital "K". I tried logging in as either one and no problem here either.

mediawiki auto-capitalizes the first letter of all usernames. It's annoying.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 9.3.2 | Waze v4.7.0.1
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23478
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1084 times
Been thanked: 4594 times

Re: Wiki Login issues

Postby Laakkus » Fri Apr 26, 2013 12:18 pm

Can't login.

I get this error message:
Code: Select all
Login error: Incorrect password entered. Please try again.


Started today, about 1300 EET.

EDIT: And yes, I know my password. :)
Image
Area manager: Some cities
Country manager: Finland
Suomenkielinen Wiki | Asemien tarkistus | Editointiohje
i9300 | Resurrection Remix | Waze 3.9
Laakkus
 
Posts: 351
Joined: Thu Jul 28, 2011 11:48 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Re: Wiki Login issues

Postby kentsmith9 » Fri Apr 26, 2013 2:45 pm

I notice a similar issue from my work computer/network that has not appeared on my home computer/network.

At work I have Firefox and various proxy servers operating. When I tried logging in from IE at work, things were better, but still not 100%.

What browsers are you using and can you try the others to see what they say?
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5049
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1277 times
Been thanked: 1496 times

Re: Wiki Login issues

Postby CBenson » Fri Apr 26, 2013 6:39 pm

Last night I had this issue on Chrome and Win7. Clearing my cache seemed to fix it.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.3.0.2
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10229
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1041 times
Been thanked: 2310 times

Previous

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]