Europe / Austria

Moderator: Unholy

Re: Europe / Austria

Postby The Fej » Mon Aug 17, 2009 6:57 pm

We are working to change the key for the Mac OS platforms.
Regarding the roundabout - if you can send a permalink we will be able to check it out.
The Fej
Waze Management
Waze Management
 
Posts: 1068
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 40 times

Re: Europe / Austria

Postby macneo » Mon Aug 17, 2009 11:57 pm

It's not a big deal, but here it is:
SuperPermalink
right now I just connected them as a regular crossroad, but there should be a little roundabout there.
Image
macneo
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 779
Joined: Sat Aug 08, 2009 11:32 pm
Location: Italy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Europe / Austria

Postby The Fej » Tue Aug 18, 2009 8:42 am

Found the issue and corrected it.
The issue was that there was no intersection on "Rifugio Magnolini"
Image
So "Dreher" was not actually conencted there
Image
Once you create the intersection on "Rifugio Magnolini" (and connect "Dreher" to make if the center point), there is no problem to create the roundabout in that intersection.
The Fej
Waze Management
Waze Management
 
Posts: 1068
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 40 times

Re: Europe / Austria

Postby macneo » Tue Aug 18, 2009 10:40 am

I see, thank you.

And now, a good news: the first map is live! It's not the latest (it probably dates back to the 13th or so) and the search box still doesn't list "Bergamo" nor "Italy"… but it's a first step :D Hopefully in the next week we'll get the latest updates.

@dathomas
How's it going in your area, in Austria?
Image
macneo
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 779
Joined: Sat Aug 08, 2009 11:32 pm
Location: Italy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Europe / Austria

Postby macneo » Wed Aug 19, 2009 11:18 pm

Map updates are up and running :)
And it looks like the searches are working too, even if in a strange way: If i search for "Italy" I only get US results ("Italy TX"), but If I search for "Bergamo, Italy" I get the names of some of my roads.

Btw, sooner or later you'll have to figure out a better way to manage international locations. Right now in the database there are only names for the major cities, but there's no way to name the other minor towns/villages in their area (not that I know, at least). It's not a problem right now, but if waze starts to get used by more people, we'll have to deal with it.
Image
macneo
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 779
Joined: Sat Aug 08, 2009 11:32 pm
Location: Italy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Europe / Austria

Postby The Fej » Thu Aug 20, 2009 5:49 am

We are looking at the best method to deal with it and separate it from the current 'Other' country association.
By the way, if you do have a list of cities, we can add them to enable expansion to the smaller villages and towns.
The Fej
Waze Management
Waze Management
 
Posts: 1068
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 40 times

Re: Europe / Austria

Postby macneo » Fri Aug 21, 2009 5:36 pm

I just came back to bergamo for the weekend, and to my surprise my iPhone doesn't show any road on screen, even if they've been available here in the Live Map for days.
I tried doing a search, and it lists all the roads correctly. I then click on one and I got an error "can't find a road near departure point". If I move the map manually I can see the flag in the arrival point, but there's simply no visible road.
Both mobile and gps signals are full.
I'll be here until Sunday, in case you need me to try anything.
Image
macneo
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 779
Joined: Sat Aug 08, 2009 11:32 pm
Location: Italy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Europe / Austria

Postby The Fej » Fri Aug 21, 2009 9:25 pm

I'll look into that. Should have been identical to the livemap.
The Fej
Waze Management
Waze Management
 
Posts: 1068
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 40 times

Re: Europe / Austria

Postby macneo » Sun Aug 23, 2009 11:09 pm

Did you get anything?
I've just tried again and it's still empty. It says "connecting", then it tells me that some data has been exchanged (4-7-11kb or so), but nothing appears apart from one road I created the other day :(
Image
macneo
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 779
Joined: Sat Aug 08, 2009 11:32 pm
Location: Italy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Europe / Austria

Postby krankyd » Mon Aug 24, 2009 2:52 pm

We are still building these map tiles (as they are outside of the US, it's a different process that we have to initiate). Thank you for your patience...
wazing like a hurricane
krankyd
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 942
Joined: Tue Feb 11, 2014 12:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 24 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]