ASR Problem

Moderator: Unholy

ASR Problem

Postby orbitc » Tue Aug 28, 2012 12:04 am

JohnGWalker wrote:While trying to find how to get the purple monster I managed to wrok out how to enable ASR in Waze. However, when I give it a command it responds how you would expect (drive to home gives driving to home, ok or report heavy traffic give reporting heavy traffic, ok) but nothing actually happens.

Have I missed something obvious?

BTW, this also means that getting the purple monster doesn't work either///Help!

John Walker

please help. What is the command for the purple monster
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• iOS: Always the latest Beta

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 4790
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: NJ / NY, USA
Has thanked: 1179 times
Been thanked: 2412 times

ASR Problem

Postby PigPointerOuter » Thu Oct 04, 2012 1:10 pm

##@asr entered in the navigation search window got my ASR working and the rest was figuring out the clues

iOs 6 / 4S /US
PigPointerOuter
 
Posts: 35
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: ASR Problem

Postby porubcan » Fri Aug 24, 2012 4:38 pm

I'm running CM10 AND 4.1.1 and TTS/ASR is working for me.

So other doesn't necessarily mean stock one.

I'm not drunk, just using tapatalk.
Image Image Image
SK Country Coordinator, Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.9.2.903 on HTC One, Android 4.4.3 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 388 times
Been thanked: 1077 times

Re: ASR Problem

Postby pvaladares » Sat Sep 29, 2012 12:01 am

Or you can try to understand how ASR works by browsing... the right place :-)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ImageImage
Country Manager for Portugal | Champ | Expert Android and others
Area Manager for Luanda (Angola) and Macau (China)
Forum PT | Wiki PT | Facebook PT | Twitter PT
pvaladares
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 878
Joined: Sun Jun 24, 2012 6:05 pm
Location: Portugal
Has thanked: 70 times
Been thanked: 136 times

Re: ASR Problem

Postby Sly40 » Mon Aug 20, 2012 10:00 pm

Have the same kind of problem. I have voice control on my iphone 3 gs with ios 5.1.1 but cannot get ASR to work on waze.
How do you set it up?
UK Virgin mobile Iphone 3gs & Ipad2 ios 5.1.1 Waze 3.2.2
Sly40
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 24, 2012 12:15 pm
Location: East Hampshire, UK
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: ASR Problem

Postby Spil » Tue Aug 28, 2012 3:45 pm

orbitc wrote:please help. What is the command for the purple monster

"read the forum"

:P
I'm Spil, and I approve this message! :D
~ ~ AM: Upstate NY; CM: USA/Canada ~ ~
Wazing the I-86 Corridor with my Casio C771 G'zOne Commando
New York Editors: To-Do List!
Image
Spil
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1320
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 29 times

Previous

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users