iOS 6 problem

Moderator: Unholy

Re: iOS 6 problem

Postby mastman26 » Fri Sep 21, 2012 1:11 am

Yep, I posted shortly after I got to work and before i realized that the fundamental issue is that I have no data flow since the upgrade. Wifi works fine, which is why i did not realize it at home last night. Looks like i am off to the genius bar. Thanks for the confirmation that Waze is rockin' steady. - mm
mastman26
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:18 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby Ledgem » Thu Sep 20, 2012 7:57 pm

No problems with an iPhone 4S and iOS 6 here. Are you able to access the internet through other applications on your phone? I once had the same problems as you described - for me, it turned out to be a network issue that a reboot fixed. The maps are cached, so if you're still seeing them it doesn't necessarily mean that your connection is live. My guess is that this isn't a Waze issue, and that it's something with your phone settings and/or local cell towers.
Ledgem
 
Posts: 4
Joined: Sat Apr 28, 2012 4:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

iOS 6 problem

Postby mastman26 » Thu Sep 20, 2012 3:38 pm

I flashed my 4S iPhone to iOS 6 yesterday, and now I get no traffic. Waze continually indicates "Searching network" at the top of the screen and all attempts to report an incident are met with "No Network and GPS", however the maps and my location are shown correctly as they were in the past. Have already rebooted phone, restarted app, etc. Any ideas/solutions?
mastman26
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:18 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users