Forum Problems

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Forum Problems

Postby olestas » Fri Apr 26, 2013 7:15 am

I now have to login to forums each day I visit them. Thats bad.
olestas
 
Posts: 1383
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 188 times
Been thanked: 97 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Thu Apr 25, 2013 5:09 pm

I'm sorry if this doesn't apply here...

I'm still having problem with my forum inbox. It constantly shows that I have 1 new message. All messages are read.
I cleared cache, bookmarks, cookies etc.

Any ideas?
Thank you

board index.jpg
board index.jpg (13.07 KiB) Viewed 2568 times
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• AT&T | iOS 7.0.4 | Waze v3.7.9.914

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3727
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: New Jersey, USA
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1550 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Thu Apr 25, 2013 8:44 pm

Yes, I do. I will try to clear all up.
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• AT&T | iOS 7.0.4 | Waze v3.7.9.914

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3727
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: New Jersey, USA
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1550 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Wed Dec 04, 2013 4:46 am

petervdveen wrote:It says 1 new message even when I don't have a new message :P


I've had that for a long time. I've tried everything...Cannot get rid of it. Let me know if you can find a solution.
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• AT&T | iOS 7.0.4 | Waze v3.7.9.914

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3727
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: New Jersey, USA
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1550 times

Re: Forum Problems

Postby Paputzback » Wed Mar 05, 2014 3:25 pm

The fact that Username is case sensitive is ridiculous. I need to come here about once every three weeks and get a new password every time before I see that you require a case sensitive user name.
Paputzback
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 25, 2014 6:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Tue Jul 02, 2013 1:38 am

russblau wrote:A new issue -- since yesterday (23 June) the software has started unsubscribing me to some of the forums that I am subscribed to. In particular, "Official Announcements", "Waze Map Editor", and some others. This is not a Tapatalk issue; right now, I am logged in on the forums directly using a browser. I subscribed again to some of the forums listed above, and within minutes (during the same browsing session) I was no longer subscribed to them.

I thought I was the only one facing this problem until I saw this thread. I felt something was wrong when my email client was so quiet. Normally I get emails whenever there is a reply to threads I subscribed to and just suddenly no email notification at all.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Sat Jul 06, 2013 12:14 pm

I have subscribed to this thread 2 days back. At the bottom it shows I'm subscribed to it. Today when I checked at the bottom, it shows not subscribed.

I'm going to try and un-subscribe all and re-subscribe to see whether this can be resolved.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Sun Jul 07, 2013 12:44 am

foxitrot wrote:
paulkok_my wrote:I'm going to try and un-subscribe all and re-subscribe to see whether this can be resolved.

I suspect it is a pointless attempt, waste of time.

Sadly you can not find out anymore, which are the threads with lost subscription.

You are so right. I just checked all my subscriptions are gone. Some one mentioned in this thread that the subscription will be off when someone replies to the thread.

Is anything being done to rectify it? I can't be checking one by one for new postings. It will really be wasting everyone's time.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Sun Jul 07, 2013 11:30 am

foxitrot wrote:An idea - maybe it is to protect the privacy of thread topics and their posters, like with the disappearing icons on the now so empty map? :grin:

I have PM Shirli and she has replied that they are aware of the problem and they are working on it. Hopefully they work on it fast.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Wed Jul 17, 2013 1:27 pm

foxitrot wrote:
paulkok_my wrote:... they are working on it. Hopefully they work on it fast.

I'd not bet on it. But they possibly "work on it hard" ;)

I just got my first email notification today from the forum.
But the link is not up yet. I have to copy and paste the URL to another tab. Well better than nothing.
:D
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users