Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby Olestas » Fri Apr 26, 2013 7:15 am

I now have to login to forums each day I visit them. Thats bad.
Olestas
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3445
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 831 times
Been thanked: 626 times

Re: Forum Problems

Postby Olestas » Tue Jul 01, 2014 8:34 am

I do not want to try, but does it not allow to enter existing login and password??
ImageImageImage CM: Latvia/Lithuania/BelarusImageImage
Olestas
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3445
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 831 times
Been thanked: 626 times

Re: Forum Problems

Postby Olestas » Mon Jan 26, 2015 12:37 pm

Try changing language?? Or clear your browser data..
ImageImageImage CM: Latvia/Lithuania/BelarusImageImage
Olestas
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3445
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 831 times
Been thanked: 626 times

Re: Forum Problems

Postby omba_de » Fri Jun 13, 2014 6:42 pm

trailer38 wrote:Hello
Please could you help me....


All you have to do is written in the text...:
vous pouvez demander à la communauté france : exolium (5), arbaot (6)


Write a pm to them...
CM-Austria

Probleme mit i-Gerät und Waze? Bitte melden. Als iOS-expert kann ich dir vielleicht weiter helfen!
Image


AT-Wiki
Wie Waze Routen Kalkuliert
omba_de
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 5891
Joined: Fri Feb 17, 2012 5:08 pm
Location: Austria / Germany
Has thanked: 1143 times
Been thanked: 1404 times

Re: Forum Problems

Postby omba_de » Fri Jun 20, 2014 6:27 am

There's a TTS problem wit the latest update. Check the feedback threads for that.
CM-Austria

Probleme mit i-Gerät und Waze? Bitte melden. Als iOS-expert kann ich dir vielleicht weiter helfen!
Image


AT-Wiki
Wie Waze Routen Kalkuliert
omba_de
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 5891
Joined: Fri Feb 17, 2012 5:08 pm
Location: Austria / Germany
Has thanked: 1143 times
Been thanked: 1404 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Thu Apr 25, 2013 5:09 pm

I'm sorry if this doesn't apply here...

I'm still having problem with my forum inbox. It constantly shows that I have 1 new message. All messages are read.
I cleared cache, bookmarks, cookies etc.

Any ideas?
Thank you

board index.jpg
board index.jpg (13.07 KiB) Viewed 3176 times
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• iOS: Always the latest Beta

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4909
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: NJ / NY, USA
Has thanked: 1347 times
Been thanked: 2762 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Thu Apr 25, 2013 8:44 pm

Yes, I do. I will try to clear all up.
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• iOS: Always the latest Beta

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4909
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: NJ / NY, USA
Has thanked: 1347 times
Been thanked: 2762 times

Re: Forum Problems

Postby orbitc » Wed Dec 04, 2013 4:46 am

petervdveen wrote:It says 1 new message even when I don't have a new message :P


I've had that for a long time. I've tried everything...Cannot get rid of it. Let me know if you can find a solution.
Regional Coordinator for Northeast (DE, NJ, NY, PA) & New England (CT, ME, MA, NH, RI, VT)
CM: U.S.A. & T.C.
• ßeta Tester
• iOS: Always the latest Beta

Image
WME | Mentoring | AM | USA
orbitc
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4909
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: NJ / NY, USA
Has thanked: 1347 times
Been thanked: 2762 times

Re: Forum Problems

Postby paputzback » Wed Mar 05, 2014 3:25 pm

The fact that Username is case sensitive is ridiculous. I need to come here about once every three weeks and get a new password every time before I see that you require a case sensitive user name.
paputzback
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 25, 2014 6:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Tue Jul 02, 2013 1:38 am

russblau wrote:A new issue -- since yesterday (23 June) the software has started unsubscribing me to some of the forums that I am subscribed to. In particular, "Official Announcements", "Waze Map Editor", and some others. This is not a Tapatalk issue; right now, I am logged in on the forums directly using a browser. I subscribed again to some of the forums listed above, and within minutes (during the same browsing session) I was no longer subscribed to them.

I thought I was the only one facing this problem until I saw this thread. I felt something was wrong when my email client was so quiet. Normally I get emails whenever there is a reply to threads I subscribed to and just suddenly no email notification at all.
ImageImageImage
Area Manager: Shah Alam / Klang / Seremban, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Peninsular Malaysia, Sabah/Sarawak
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 844
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 143 times
Been thanked: 157 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Feedfetcher

cron