Forum Problems

Moderator: Unholy

Forum Problems

Postby npv1459 » Wed Feb 20, 2013 11:16 pm

I don't know if it's a tapatalk issue but since forum update, push notifications doesn't work both for v1 and v2


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 8 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Tue Feb 19, 2013 8:53 pm

maantje76 wrote:I don't know exactly what you mean....youre using V1 or V2 of tapatalk?

If I select the last posts tab, I can choose from unread, participated and all.


I'm using V1
Before forum update i could see all threads i subscribed under participated tab.. Now i read a message like "there is no threads participated that you can see"..
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 8 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Tue Feb 19, 2013 6:35 pm

I have tapatalk problems in the last post tab when you tap on last menu.. I can't see subscribed threads even if there's some new messages
I just tried to uninstall and reinstall app without any results
Using iphone 4 ios 6.1
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 8 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby Nomenclator1677 » Mon Dec 18, 2017 11:13 am

I tried to find your posts and no problem for me using the "advanced search"
AM Massif des Bauges / Bout du Lac d'Annecy
Image
Le monde est dangereux à vivre ! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire. – Albert Einstein
Nomenclator1677
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6017
Joined: Wed Feb 08, 2012 9:58 pm
Location: France
Has thanked: 127 times
Been thanked: 1170 times

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Tue Apr 09, 2013 5:57 pm

Nikiburton wrote:
porubcan wrote:
maantje76 wrote:Am I right you can see new posts and search for topics?
Yes
And also browse forum index with another username or anonymous?
No, not working for me.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

The same hapens to me in Tapatalk HD iPad

Solved!!!!
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.2.2 Waze 3.8.1.0
Nikiburton
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 425
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 116 times
Been thanked: 66 times

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Mon Apr 01, 2013 10:59 pm

porubcan wrote:
maantje76 wrote:Am I right you can see new posts and search for topics?
Yes
And also browse forum index with another username or anonymous?
No, not working for me.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

The same hapens to me in Tapatalk HD iPad
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.2.2 Waze 3.8.1.0
Nikiburton
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 425
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 116 times
Been thanked: 66 times

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Tue Mar 26, 2013 10:10 pm

porubcan wrote:Tapatalk not working properly - forums tab is empty after refresh and there is error after a while:
uploadfromtaptalk1364319784428.jpg

This was reported/confirmed by several users on local forum.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

I have the same problem with Tapatalk
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.2.2 Waze 3.8.1.0
Nikiburton
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 425
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 116 times
Been thanked: 66 times

Re: Forum Problems

Postby nessun001 » Mon Jun 24, 2013 6:50 am

With my primary account (teto9001), 3+ years old, I can't login in the forums (plus other editing issues I'll discuss in the right thread).
I get this error:

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Duplicate entry 'teto9001' for key 'username_clean' [1062]
nessun001
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 24, 2013 6:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby ncc1701v » Mon Feb 25, 2013 11:09 pm

jasonh300 wrote:I got a PM notification in my e-mail this morning, so that part is fixed for me.

Just sent a test PM to ncc1701v. Let's see what happens. Maybe it's going in alphabetical order since AlanOfTheBerg got one the day of the upgrade.

The PM worked and ever since then I've been getting mail notifications. Maybe we need a automaton to send a PM to everyone.
... and the "v" is for Volvo.
ncc1701v
 
Posts: 547
Joined: Thu Jun 07, 2012 6:08 pm
Location: Ithaca, NY USA
Has thanked: 49 times
Been thanked: 45 times

Re: Forum Problems

Postby ncc1701v » Mon Feb 25, 2013 5:19 pm

Fyi I'm still not getting any notifications from the forum.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
... and the "v" is for Volvo.
ncc1701v
 
Posts: 547
Joined: Thu Jun 07, 2012 6:08 pm
Location: Ithaca, NY USA
Has thanked: 49 times
Been thanked: 45 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users