Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Tue Mar 12, 2013 3:07 am

So in Tapatalk you have to manually remove any quote nested more than 3 deep.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Tue Mar 12, 2013 3:05 am

You can see in my post above that my quotation of jasonh300 got pretty messed up. The Timbones quote did not register, so the closing quotes got out of sync and the text from jasonh300 was not matched to the open quote.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Tue Mar 12, 2013 3:03 am

jasonh300 wrote:
foxitrot wrote:
fvwazing wrote:[quote="Timbones"]The lack of 'Participated' feed is particularly frustrating.

That, and I have a feeling that the "Favorite Subjects" (in Tapatalk) is somehow erratic - not all my participated threads become automatically favorites or so it seems.

Not only this, I'm regularly loosing some Favorites, even these I've already written into (e.g. the Android 3.6.0.0 thread, but also other ones) and/or already multiple times subscribed myself into.


Okay...this was supposed to be an example of the nested quote problem, but it seems to have gone away.


Via my iPhone 3GS.[/quote]
I noticed on the web interface the quotations are fine. I see in this post on tapatalk all the quotes are visible, but when I view jasonh300's post on tapatalk I only see the last quote level.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Mon Mar 11, 2013 8:19 pm

dmcconachie wrote:Ooh, participated column on Tapatalk is back. I also got this option too...
Image

Progress! :-D

Confirmed both discussed items working in iOS6 as well.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Fri Mar 08, 2013 7:06 am

jasonh300 wrote:I also just noticed that the post count in my dashboard hasn't increased since the day the forum was upgraded.

I assume this is still broken for everyone. Mine certainly is broken still.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Tue Feb 26, 2013 2:33 am

I was getting PMs from many people, but never saw an email. Or are you saying the email bug will now only clear after you get a PM?
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Mon Feb 25, 2013 3:43 pm

After nearly two weeks of no emails from the forums, I have received two this morning. Maybe whatever was broken is now fixed because I did not do anything different on those two than I did for any others.

(Edit: I am now getting many email so it all appears to be normal again.)
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Sun Feb 24, 2013 7:34 pm

jasonh300 wrote:I'm not having any problem on the iPhone with Tapatalk 1 with the exception of Participated not working at all (which is a pretty big problem).

Just noticed that same thing here on iPad.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Sun Feb 24, 2013 7:13 pm

No problem here on iPad.
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

Re: Forum Problems

Postby kentsmith9 » Sat Feb 23, 2013 4:21 pm

kentsmith9 wrote:I am trying a test on this forum thread. I cleared the tracking for this one and resubscribed. Maybe they all need to be reset. I will report back either way. For the missing PM emails, I will probably try the same thing to reset the desire for getting those notifications.

Neither test resulted in any emails from the forums yet, so it definitely looks broken for at least some of us. Maybe it is just the www.waze.com/forum servers?
USA: Now Idaho; previously California (Northern, SF/SJ)

ImageImageImageImageImageImage
PLEASE READ: Waze Map Editor (Start Here) | Editing Quick-start | Best Practices | Junctions
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5578
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: Boise ID and SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1507 times
Been thanked: 1711 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users